20

Анонимен

преди 1 месец

Големия проблем е в румънците нарочно се мотат особено на Видин и като им кажеш хайде че няма време отговора е братко моята смяна тече аз за никъде не бързам от там нататък резултата е на лице

19

Анонимен

преди 1 месец

Колко моста построи Кирил Петков?

18

Анонимен

преди 1 месец

Целия ви бранш ще фалира.

17

Анонимен

преди 1 месец

ЗАПАДА НИ ХАРЕСВА МУТРИ

16

до 13

преди 1 месец

Колко още да й се навреди на турската икономика?Той Ердоган ви такова лелята на вас ,а от това по-хубаво няма.Когато Турция отиде на 100 метра под земята ,България ще просперира.

15

Анонимен

преди 1 месец

Отделно измислили всякакви начини да изкопчат някой рушвет от шофьорите!Традиция стана винаги гласно д напсувам двамата *** с едни мазни шопски рушветчийски физиономии седнали пред една локва,състояща се от 3 кофи вода,уж за дезинфекция!А бе болестите идват от вас,от вашата мизерна,бедна,изостанала,безстопанствена,оставена на произвола на сьдбата държавица а не от Турция!Ние имаме великата цел да я превърнем в една от водещите икономики на света а вие изобщо поне имате ли някаква цел?! Надали

14

Анонимен

преди 1 месец

СКОРО ЩЕ ЧАКАТЕ СЪС СЕДМИЦИ

13

Анонимен

преди 1 месец

Първо си оправете вашите граници!От турска страна се образуват опашки понякога дълги 15 и кусур км!И това е от десетки години поради флегматичната работа на бг митничарите!Даже един митничар ми беше казал,че когато турските гастарбайтери почвали да надуват клаксоните шефа им казвал:хайде момчета,време е за кафе!Правите го нарочно за да навредите на турската икономика!Но напразно,няма да се получи никога!!!!Само жалко за шофьорите,чакат по 2-3 дена заради мързела и немарливостта ви!

12

fighter

преди 1 месец

Гранична Полиция и Митниците са КОРУМПИРАНИ и НЕработят.Затвор за тия ПРЕСТЪПНИЦИ.От първия до последния служител там трябва да влезят в пандиза.Тогава нещата ще тръгнат!

11

Анонимен

преди 1 месец

Тва нищо не е . *** пратили ченгета на Исторически парк предизборно ЩОТО БИЛИ ЗА РУСИЯ И НЕ ВИКАЛИ - СЛАВА УКРАИНЕ . За пръв път виждам политически репресии по изборно време щото от тая нова партия не викали за Украйна :))) Въобще ставаме все по ,,демократична,, държава .

10

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се намали превоза с камиони и да има повече превоз с влакове. Китай неслучайно строи влакова линия към Европа за превоз на стоки, не са толкова глупави да го правят с камиони. Превоза с камиони е по-скоро за вътрешна употреба, защото влак няма как да дойде до магазина да зарежда стоките.

9

Аладин

преди 1 месец

Качете контейнерите на ЖП товарни превози и няма да имате проблеми. Ама устата ви голяма.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ще чакате кои сте вие, че да определяте как да работи митница!

7

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Проблемът бил от години, а? А кой ви мандръса 12 години подред? Жокер - комсомолец и член на БКП, неуспешно кандидатсвал за школата на ДС ама го взели пожарникар.

6

да

преди 1 месец

да

5

Анонимен

преди 1 месец

Тези буферни паркинзи са още един начин да се рекетира бизнеса, а всяко ново правителство, като даойде и обещава да помага на бизнеса. Няма помощ, а има само рекет и вместо да се помага се утежнява ситуацията . Щом са направени такива инвестиции за буферни паркинги на Русе и Видин , сещата ли се кога ще влезем в Шенген , никога !!!

4

Анонимен

преди 1 месец

Държавата не е абдикирала, тя винаги си е била такава. На кръстопътя е между запада и изтока. Просто през диктатурата всичко се правеше със страх, сплашване и насила. Откакто отвориха границите и хората избягаха, вече си остана държавата каквата си е била винаги. Не разбирам какво искате, Швейцария ли да стане? Някои неща са си просто такива каквито са си и туй то.

3

баааа го

преди 1 месец

Пропаднала държавица........дано поне моста не пропадне, барабар с камионите!

2

Анонимен

преди 1 месец

Хората са абсолютно прави да протестират, защото от това си вадят хляба и пълнят бюджета. Срам за нашата държава, че плащаме на безхаберни чиновници, които се интересуват само, как да изкрънкат някой лев от народа, а в същото време ги мързи да си вършат работата. Цялото чакане е заради немарливост и мързел на служителите от най-долно до най-високо ниво, иначе проверката трае няколко минути. Нали уж ЕС реши за обработка от 1 минута. Като няма опашки обаче, няма да има и корупция и далавера. Срам

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

А мен защо трябва да ме интересува ,че някакви турци чакали не знам си колко време по границите . Като не им се чака се връщат в Турция и не чакат.А имат и друга опция по всички правила на международният транспорт и тя е да се качат на някакъв ферибот от Гърция ,където няма да чакат и да се "приземят " в Италия,където още по-малко ще чакат.Ей сега ще си разплета елека,че някакви турци чакали. България не е чакалня,а Държавата на Българите и нямаме намерение да страдаме от 24 часа турски трафик.