55

Калина

преди 1 месец

На Бонев все някой друг му е виновен. Не очаквам тази марионетка да намери решение на казуса с неработещите лифтове.

54

Иванова

преди 1 месец

Как точно се прекратява договор за покупко-продажба след 20 години? Тия тотално са некадърни. Още повече проблемът не е във фирмата. Самата Витоша ски многократно през годините е обявявала, че ще наеме всеки голям разбирач, който им покаже как точно без никакви промени в нормативната уредба могат да се поддържат лифтовете, но никой от всички зелени и розови не успя да си докаже тезата.

53

Анонимен

преди 1 месец

Едно време беше лесно и имаше лифтове , почивните домове работеха и хижите също! Сега множко са при коритото и почнаха да се ритат!

52

Анонимен

преди 1 месец

Като не се знае за какво става дума,значи че става дума за пари! Кой ще ги вземе е въпроса!

51

Росица

преди 1 месец

Слаби са ви юристите, да не говорим, че всяка куца сделка от страна на общината не се наказва, и на никой от *** там не им се търси сметка за далаверите, които вършат!А и с всички имоти, които държавата ви прехвърля вие вършите злоупотреби!

50

Калин

преди 1 месец

Пишман общинарчета пищят, че лифтовете не работят, но същите хора не позволяват да има нови. Българска му работа!

49

Анонимен

преди 1 месец

Че то нали затова Боко не напъваше много за това кметско място? Време е някой да опере пешкира за всички "услуги", които е свършил за наши хора. Какво по-лесно от това да нахендриш следващите и публично да им мрънкаш, все едно концесия се прекратява току-така на който и когато му скимне

48

Анонимен

преди 1 месец

Бонев, прекратявай си договора с общината.

47

Тишо

преди 1 месец

Общината ще го отнесе яко, защото сама се постави в тая ситуация. Да бяха разрешили обновяването на лифтовете.

46

Климент

преди 1 месец

Че е предизборна дъвка е ясно.Колко години спахте за Седалковите????И Тиквата и Цеко са за бесене,но няма млади хора,да ги изгърбат..друго си е да ревеш за футбола...

45

?!?

преди 1 месец

За хората мисли не за юрдетски казус на общината. Щот повече мислиш как да обслужиш Минев и Витоша ски. Без да съм видял ти пари си вземал от тия хора. Това е ясно. Моззен и прозрачен си като Соп***л

44

Анонимен

преди 1 месец

Тези измамници още ли не са разбрали,че трябва да се работи,а бне да се рови в миналото!!! Е нали новоизбраните би трябвало да са по-добри,защо не работят и да ни покажат кое как трябва да бъде!!!!!!!! За 3,5 години нищо не направиха,а само рушат ,ровят се в миналото прикривайки по този начин далаверите им за лично облагодетелстване !!!!! Крадливи лицемери !!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 1 месец

Боже онпази, от недоразумения като Бонев!

42

до 41

преди 1 месец

До До 22наспротив неукия си ти . човекът е напълно прав след като СВИНЕЕВСКИ фалира КТБ се опитаха да думнат и *** 2014та ГОД НО понеже БОЙКО Е приятел с ЦЕКО му спасиха банката ! а това е публична тайна - че те са приятели ! дори не го и крият ....

41

До 22

преди 1 месец

Неук си, не четеш, не се интересуваш! Това коментарче са ти го дали написано, нали! Ако се интересуваше щеше да знаеш, че когато Бойко Борисов става Кмет на София в СОС няма нито един общински съветник, партия ГЕРБ се явява за първи път на изборите през 2009 г., които са полу мажоритарни/тоест половината депутати са избрани мажоритано, останалите пропорционално/ и ги печели с пълно мнозинство! Интересувайте се, не се оставяйте да ви зомбират с невярна информация!

40

до 39

преди 1 месец

До Баир БудалаВИтоша умре защото ЦЕКО МИНЕВ не инвестира там за това- а лифтовете са стари както и хижите ....всички знаят това . по-лесно е обаче да се купиват скъпи коли и яхти и частни самолети отколкото да развиваме туризма у БГ м да ... или поне така мислят българските олигарси които конторлират БГ иконмиката !

39

Баир Будала

преди 1 месец

Откакто зелените затвориха Романския лифт Витоша умре. Капацитетета на Симеоновския е толкова голям че е несърезмерим с капацитета на безкрайно остарелият Витошко лале който е и опасен. Който не е карал ски, той не знае. Лифтове се правят там където има атракцион. Над горна станция на Симеоновския няма нищо, а лятото съвсем.

38

до 37

преди 1 месец

До Йоханда защото ЦЕКО МИНЕВ е приятел с ББ - за това не фалираха *** 2014та и 2008ма въпреки че имаше такива опити ....

37

...

преди 1 месец

До до 1 ...А бе, градски, кой взема решенията, кметът или СОС ? Колко общински съветници тогава е имало от ГЕРБ? ...нула ! Какъв Боко, и какъв Борисов те мъчат? Дори и да е бил кмет, можел ли е да вземе решение срещу СОС ? Хайде отговори, като си толкова отворен! Или по-лесно е примитивната помия по Борисов?

36

ааа 2

преди 1 месец

Мутрата от СИК ли ще орпави СФ и БГ ?!?!?!?? как ще стане !