94

Анонимен

преди 1 месец

***#ЦИ,КАК МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИТЕ , ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ЗАГУБИ ЕДНА ВОЙНА,***#Ци.

93

z Експерт

преди 1 месец

Как няма да го махнат?Публична тайна е че тоя Шамарин,нареждал по 200 човека служители и почвал един по един да им бие шамари??????Така стимулирал научно изследователския прогрес на Русия.Ми то така не става?

92

Анонимен

преди 1 месец

сетил се дребния некадърен кремълски запъртък След ТРИ години ))) а кзато го знаем какво то е уну----фри ще сложи още по некадърни то и предни каст си бе негов

91

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 911 Бг армията никога не би паднала до говфекалматаняната боеспособност на руската армия

90

Анонимен

преди 1 месец

Там поне ги арестуват, а при нас им опрощават кеша и ги тургат на власт. Даже прокуратурата ги потулва. Ама така е, щото сме демократична държава.

89

Анонимен

преди 1 месец

да се стяга за кауша и герасимов после и путин

88

Анонимен

преди 1 месец

Русия е пътник.

87

Дарк

преди 1 месец

Два месеца задържане и след два месеца делото в съда и присъдата.А бе тези не боледуват ли,адвокатите им и те ли са здрави като бикове?Поне им приспадат от присъдата ден и половина за ден в ареста,а не ден както у нас.Явно при тях условията в затворите са по-добри от тези в ареста,с у нас ги смятат за еднакви,не и според обвиняемите у нас,които чакат с нетърпение обвинителният акт като основание да ги преместят в панделата.

86

Анонимен

преди 1 месец

До До 69 77 Гладомора в Индия и сега продължава и без Чърчил.

85

Така е ..

преди 1 месец

Най после причината за неуспехите на руската армия излязоха на лице.Ако през ВСВ руската армия е пълзяла така към Берлин , както сега към Харков , войната още да не е свършила.

84

Анонимен

преди 1 месец

Когато не върви,необходими са виновници! И ще се намерят,както винаги!

83

Анонимен

преди 1 месец

"На 17 май за мошеничество бе арестуван и бившият командващ 58-а армия на Южния военен окръг Иван Попов" - Руснаците са сигурни, че това е постановка.

82

Някой

преди 1 месец

Като имаш качамак от разнообразен идиотизъм колкото и да ги местиш не става нищо. Нов бардак със стари к√рв| не става. Много сме патили много поговорки имаме.

81

Анонимен

преди 1 месец

На 17 май бе арестуван бившият командващ 58-а армия на Южния военен окръг. Неговият арест срещна много отзиви и съпротива. Генерал-майор Иван Попов е боеви, а не паркетен офицер. Той спря миналогодишния контранаступ в Приазовието /Работино/. Генерал-майор Иван Попов е собственик на апартамент от 70 м2 и два незастроени парцела. "Гол как сокол", казват военкорите, които го познават отлично.

80

Анонимен

преди 1 месец

И за Путин, трябва Шамарин!

79

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен60Русопатчик обвинява опонента си, че бил комунист. Е това вече е връх!

78

Анонимен

преди 1 месец

Само се чудя кога ще напищите истината, а именно че е имало опит за преврат на късокракия фюрер! -->>> Така е! Горкия си няма зачислена охрана от 200 натовски командоса, дето го пазят да не го убият собствените му военни, както има Зеленчо.

77

До 69

преди 1 месец

Той гладомора в СССР е ясен, и всъщност благодарение на продажбата на реколтата Сталин индустриализирана СССР, а парите ги взимат американци, немци и англичани, за построените заводи и лицензи, ама що не говориш за гладомора в Индия, причинен от Чърчил, дето им взима храната и я праща на фронта, или Чърчил може, Сталин не

76

Антикомунист

преди 1 месец

До анонимен 65 И тези жертви са само на руските комунисти а ако добавим и на китайските , Камбоджанските и другите азиатци става страшно. А фашизма бил страшен......

75

Джуджак Ташаков

преди 1 месец

Ако арестуванията продължават в същото темпо, Джуджетная ще остане без джуджета.