27

Предизвикателствата?

преди 4 седмици

Тя ти се слага, става ти метреса и е много предана и покорна, до момента в който успее да ти стане шефка, след като те е убедила, че това е само тактически ход с цел просперитета и на двама ви. И още на следващия ден забравя в какво ти се е клела. Душа да ти е яка! И пред очите ти вече й се свалят няколко младока-амбициозни кариеристи, на които ти доскоро си трил сол на главите им. И вече те гледат накриво.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Сега след 1989 година служебните командировки са нещо като сексуален отдушник, възможност да кръшнеш по нещо чуждо без това да прави впечатление и без да буди подозрения у брачната ти половинка. Преди 1989 това не вървеше, заради многото работа, която имаше.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Българин 44 - От възрастни хора чувам, че навремето през соца служебните командировки са били нещо като сексуален отдушник, възможност да кръшнеш по нещо чуждо без това да прави впечатление и без да буди подозрения у брачната ти половинка.

24

Явлението Минко

преди 1 месец

По изявите на Минко можем да направим заключение в колко часа допускат пациентите на лудницата до някой служебен компютър и после в колко часа ги пращат по стаите, за да спят. Но наш Минко може би успява да се измъкне след като останалите заспят, издабва дежурните сестри и докато те се залисват с клюки, той пак каца до компа. Само не знам, когато го спипат дали викат санитари да му надянат усмирителна риза или те - сестричките, собственоръчно го напердашват и го прибират в стаята му?

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 Има и хитри екземпляри, които впоследствие стават съпруга, снаха или зет на шефа или на собственика на фирмата, в която работят.

22

Анонимен

преди 1 месец

Много лоша идея, освен ако вече не сте си намерили нова работа и ви е все тая.

21

Дами и господа,

преди 1 месец

наградата за най-излагащи се коментиращи за 2024 година се присъжда на коментиращите в сайта Dnes bg. Хора, стегнете се. Смеем ви се и вие си мислите, че сте оригинални. Хаха!

20

българин

преди 1 месец

Най-сладко се е-е на работното място ! Колежката е винаги готова и го прави с огромно желание !

19

Анонимен

преди 1 месец

До 44... Демек все да си е вътре.

18

Анонимен

преди 1 месец

Никога не си вади онази работа на работа.

17

ИмахмеЕдинОлигофрен

преди 1 месец

който използваше празнични събития в службата,за да ухажва едно или друго младо момиче. После, при разговори с други млади мъже наши колеги, се хвалеше какъв секс е правил с всяка една от тях. Майка му се беше пенсионирала като наша колежка и имаше все още някои връзки. Затова нито етичната комисия, нито някой от шефовете направи забележка на този, а когато някои девойки протестираха, им отговаряха, че всички го виждали този, че не е много добре с главата, та да не му обръщат внимание.

16

Анонимен

преди 1 месец

Минко да земеш да публикуваш тия истории! Много са готини ще станат за секс роман по -добър от тия на Даниел Стийл но от мъжка гледна точка! Давай смело пиши и пращай!

15

D Cla$$

преди 1 месец

Ако той се връща с празни мъ,ди и ухаещ на женски парфюм. Или пък тя се връща по-широка от обикновеното и лъхаща на семе, то дами и господа имам лоши новини за вас!...

14

А

преди 1 месец

Аз най-много бройки на работа съм записал. С гаджета, женени, секви Разцепвах им сливите.

13

Минко 47 годишен гей

преди 1 месец

Аз съм автентичния Минко, на 47 години съм и жена не съм помирисвал. Първо, защото съм смоотаняк и второ, защото съм дал на задна много отдавна.Отдавна съм хвърлил око на двама яки бачкатори във фирмата, ама те не ми обръщат внимание. Иначе е хубаво на работа да ме тъъртят здраво, къде ме фанат, в склада, в тоалетната, никога не отказвам.

12

Анонимен

преди 1 месец

още нещо важно: поддържайте се! Със шкембак, кофти окосмяване и не перфектна хигиена няма как да стане! Успешно вдигане на самолета!

11

Анонимен

преди 1 месец

Истината е че омъжените жени с деца са отегчени от живота и да готови на всеки и всичко. А в работата сте на гюме по цял ден. Тайните са да си дискретен и да я отнесеш като разгонен глиган като ти падне. А понеже жените понякога си говорят ще ти направи реклама и ще овършееш и другите! Изпитано!

10

До 15

преди 1 месец

Като тюлен пърддди под юргана, нали?

9

Анонимен

преди 1 месец

Лена Картечарката й пълниха 2 години всички дупкки и накрая прихвана

8

Анонимен

преди 1 месец

Путин е нeвменяем.