9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 Точно на село винаги са имали произведени от тях самите екологично чисти хранителни продукти. Как няма да са жилави? Яде качествена храна, а трудът му е свързан с ежедневно движение на чист въздух.

8

По бедните ли?

преди 1 месец

Или тези от семейства с по-ниско образование? Защото шоколадите, сладкишите и подсладените напитки не се раздават без пари. Мама пък решава дали да купи ябълки или да направи сиропиран сладк Колкото по-голямо е детето, толкова повече свобода му дават самичко да избира за какво ще похарчи парите, които неговите родители му дават, за да си купи вкусотии. И едно ще налети на шоколад, друго ще си купи плодове, защото у дома го учат да внимава какви видове и в какво количаство сладки неща консумира.

7

Анонимен

преди 1 месец

А на богатите се раждат направо тлъсти.

6

Анонимен

преди 1 месец

Еми чипсове, захарни напитки, предимно кола, некакви изсмукани от пръстите си чикен фрайз, макдоналдс... :)))

5

Бау

преди 1 месец

Престанете да фаворизирате тези досадни плодове и зеленчуци! Извършвате престапление, чрез заблуда! Разболявате хората с диети! Нужна е здрава, истинска питателна храна, а плодовети и зеленчуците са само подправки, салати, гранитурки към пържолите и за десерт! Особено плодовете! Поставете лятос плодове в един бидон и след 2 дни ври и кипи! Така е в стомаха - джибра! Плодовата захар /фруктоза/ се усвоява само от черния дроб и вие го претоварвате!

4

МесоЯд

преди 1 месец

да не съм луумпен, че да ям храната на моята храна!

3

Ели

преди 1 месец

Не само бедните, а и пpoстите. Ние като хапваме авокадо, чия, киноа и тн и избягваме рафинирана захар срещу нас се чуват агресивни крясъци от лелки с наднормено тегло " едно време баба ти само чия е яла", а не се погледне, че на 28 години е заприличала именно на баба си...

2

Бай Дрън

преди 1 месец

Ами с тия скакалци и хллeбарки дето ядем сече, така ще е, ще става и по-зле.

1

Анонимен

преди 1 месец

Значи едно време на село, хората като бяха бедни и дялаха залъга на две, са били затлъстели?! Ми по наблюдения даже бяха жилави.