141

Анонимен

преди 4 седмици

В друга статия пишат, че санкциите не работят, а тус пак санкции. На какво да вярваш?

140

приматите са самодос

преди 4 седмици

татъчни...нали? Не ги допускайте в нормалните страни.

139

usa

преди 4 седмици

да си стоят в "прекрасната" държава!не им трябва прогнилия запад!ха ха , не.щаст,ни,ци!!!

138

Елементарно, Уотсън!

преди 1 месец

Ограничаваш туристите = ограничаваш печалбите си!

137

Здрасти

преди 1 месец

Норвегия е богата и подредена страна. От ватнишки просяци нужда няма

136

Анонимен

преди 1 месец

А БЕ РУСКИТЕ ТУРИСТИ ТАМ НА МОРЕ ЛИ ХОДЯТ? Е-БА-ТИ УМРЯЛАТА НОРВЕГИЯ ЩЕ И ПРЪДНАТ НА ГР-Е-З-ДЕЯ НА РУСИЯ

135

Анонимен

преди 1 месец

То в Русия нямат тайга и сняг, та тръгнали на екскурция при Брайвик, за да видят сняг и студ. Норвижка им работа, пинокиовска.

134

БРеивик

преди 1 месец

Руснаци не,но африканчета и марбелки ком цу мир.Чакам ви с любов !

133

Анонимен

преди 1 месец

Рекламодателя знае ли че използваш рекламата за пречене на писането на мнение. Определени реклами ми пискаш така че да ми изчезне мнението от екранчето. Това е ужасна цензура. Писна ми.

132

Анонимен

преди 1 месец

Прекаляваш а цензурата срещу мен лично. Ръководството знае ли че си позволяваш разни игрички а хората. Потресаваща цензура на връх 24май.

131

Анонимен

преди 1 месец

Защо непрекъснато ми пречиш модерратора. Пускаш ми крредоуеб и той изяда написаното от екрана. Утре може нещо друго да изяде. Рекламата.

130

Ранду

преди 1 месец

Руснаците си имат С.Корея. Там било много хубаво разправят

129

Анонимен

преди 1 месец

То, доста голяма част от населението, има руски корени, поне тези, живеещи близко до границата с рашките. Контролът по границата се установява след 45 год, когато се е видял апетита на страната - победител. Преди това е било като разграден двор.

128

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР "К'во стана с "великите",но винаги втори,превзеха ли Киев или още малко им трява?" Стигнаха до Киев не за 3 дни, а за 3 часа. И щяха да са го прегазили, ако Западните Началници на Зеленски не ги бяха излъгали да си изтеглят армията, уж, че Зеленски ще подпише мирният договор. Няма нужда да превземат Киев, след Капитулацията на Украйна ще го получат без бой.

127

Анонимен

преди 1 месец

Не знам как Украйна ще се оправи със законовият батак в който я вкара Заленски. Всеки може свободно да нарича СВО в Украйна Война, но официално няма издаден Акт на война, нито от Русия, нито от Украйна. А законодателството на Украйна е ясно по въпроса за съответните законови ограничения при Военно положение и при Война. Военното положение има за цел пряка подготовка за военните действия, и или се прекратява, или се обявява война. Такива удължавания са много нетипични.

126

82-ОМБР

преди 1 месец

К'во стана с "великите",но винаги втори,превзеха ли Киев или още малко им трява?

125

do 124

преди 1 месец

САЩ могат да завладеят Мексико за 1 месец, а Куба сигурно за 1 седмица, но не го правят. Впроса е защо СССР (Русия) анексирса Литва. Латвя, Естония, Молдова...

124

Анонимен

преди 1 месец

Минимална заплата в САЩ и ЕВроап 2000 Долара или евро Минимальная зарплата Путина 180 Евро Няма повече какво да се коментира Затова никакви бежанци не се стремят към путинския рай

123

Анонимен

преди 1 месец

Ако САЩ искат могат за един месец например да завладеят Мексико , но не го правят и не биха го направили защото са цивилизована страна А Русия е изостанала страна с примитивен народ и диктатор масов убиец

122

Анонимен

преди 1 месец

До 118. Ти сериозен ли си? А за какво са започвали САЩ войни? Какъв просперитет са донесли на Виетнам, Ирак, Либия, Югославия, Сирия. В момента са окупирали част от Сирия и точат нефт в несвяст. Какъв просперитет донесоха на нас? Къде са ни промишлеността, енергетиката, армията, образованието? Вземат безплатно златото ни и много други неща. Какво е взела Русия от Грузия? Можеше, ако иска, цялата да я вземе.