28

Малко за политика

преди 1 месец

Да се водят преговори, това звучи добре. Но какво на практика означава? Означава, че според САЩ палестинска държава може да има само ако Израел се съгласи на това. А (поне засега) от Израел това не може да се очаква.

27

вгз

преди 1 месец

Пенсионера на снимката така са го изтипосали, все едно, че се опитват да го женят на стари години. При американосите жененето на стари години е неписан закон.

26

1-3

преди 1 месец

Тия три страни които поддържат тероризма,трябва да привикат палестинците при тях и да ги обгрижват. Препоръчително е да имат безвизово влизане в тези държави,включително и с превоз на оръжие,защото техните деца са свикнали с тия ,,играчки".

25

аноним

преди 1 месец

На коя улица в Газа ще бъдат открити посолствата на тия ,,признателни европейски страни"?- Сигурно в прокопаните стотици километрови тунели!

24

Анонимен

преди 1 месец

и сами да останем, изцепиха се от Израел, така че внимавай какво си пожелаваш

23

Анонимен

преди 1 месец

Ние признаваме Украйна за победена !

22

Анонимен

преди 1 месец

Същата пиар акция както за мнимите помощи, дето тръбят, че пускат от въздуха. В кашоните няма почти нищо, палестински журналисти снимаха кашоните с малко вода и трици, каквото е с изтекла годност от околните бази вместо да го хвърлят на *** го хвърлят на палестинците

21

Анонимен

преди 1 месец

Тъкмо бях започнал да се чудя, от къде този странен ентусиазъм в марионетките на САЩ да признават Палестина, а то метрополията така им е наредила. С оглед многохилядните протести, Байдън се прави на добрия вълк Лупи, само и само да склони някой да пусне бюлетина за него след няколко месеца. Това е само медийна кампания, нищо няма да се промени на практика.

20

ъ

преди 1 месец

Нюйоркски еврей май се канят да сложат един пръст на Биби. Или пък всичко е само за парлама. А какви ще са тези две автономни държави, дето ги плещи Бай Дън. От коя централна власт ще са автономни?

19

Кво

преди 1 месец

Като я признаят. Това спира ли Израел? Не. В 7 дневната война Израел нападна първи други държави. Празни думи.

18

Анонимен

преди 1 месец

Байдън удари отново хита - иска Израел да не е независима а автономна, демек на кой ще е васална хахахах

17

Ze nigmar

преди 1 месец

Сухой изпадна...:))) вече сме порой...:)))

16

Анонимен

преди 1 месец

Виновникът за всички войни и цялото насилие по света !

15

ГерболИННА Ангелова

преди 1 месец

А мYмията знае ли изобщо къде се намира Палестина и най-вече какво е?

14

Кукундел

преди 1 месец

хахахах, а помни ли какво подкрепя?

13

Пиян залян

преди 1 месец

Вече е забравил какво подкрепя ! Склери - стълбището !

12

Анонимен

преди 1 месец

тоз дементния не знае на коя планета е бе..

11

Виц

преди 1 месец

По какво си пада дедо Джо? По стълбищата!

10

Анонимен

преди 1 месец

Прибирай се в скриптата, бинтован заплес!

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

След приключване операцията в Рафах и унищожението на тунелите между Египет и Газа тази територияе се напълни с американска армия. Не бива да се търси директност в момента от страна на отговорни хора в САЩ,защото сме в период на стратегическо бавене на време. Явно е ,че скоро американската армия ще бъде както в Газа,така и в България . Със заплашващият Ердоган полет на Б 52 над Източна България се даде да се разбере,че цел на ядрените бомби е и Турция . Напомням,че у нас има изр. ядрено оръжие.