6

Странни времена

преди 1 месец

Допреди 35-40 г. хората преценяваха коя детска ясла или градина е най-близо до дома им и записваха там децата си. В университет се влизаше като през иглени уши, ако нямаш право на прием с предимство. Сега е обратното - тежки борби и класиране за детски ясли и градини, но във ВУЗ се влиза по желание, стига да имаш диплома за средно образование, макар и купена, и след 4-5-6 години излизаш висшист, дори и да не си посетил нито една лекция, а изпитите да си ги взимал дистанционно, знаете как.

5

Само в Бг --34г. !

преди 1 месец

Само едно изречение :В кой ВЕК сме , няма такава държава !

4

Йо

преди 1 месец

До края на годината се очакват още 1400 нови места ... А колко нови селянчета се очакват до края на годината да се довлекат в столицата, заедно с родителите си, които да виснат и те да чакат за места?

3

Ели

преди 1 месец

При условие, че детските градини работят с 50% от капацитета си съвсем спокойно могат да приемат всички деца. И без това лелките връщат половината деца със и без повод (едно кихнало 2 пъти, друго май леко било изпотено, трето с истински основателна причина). Така че места реално има като работят с полу празни групи, ама не им се занимава с толкова деца накуп.

2

Анонимен

преди 1 месец

С тоя кмет не очаквайте нищо нормално

1

Анонимен

преди 1 месец

Как се стопира раждаемостта сред бледоликите по всевъзможни демократични и прогресивни похвати