31

Дедо

преди 1 месец

Е сега ще имат повод да усвоят некои сребърник

30

Анонимен

преди 1 месец

Дъждове, порои, град, мълнии. В държавата е потоп с идването на Главанака на тиквата.

29

Анонимен

преди 1 месец

Последните главни архитекти на София да се опандизят, защото подписаха хиляди разрешителни, прибраха милиони , а за хората остана мъката да няма паркове, детски градини, парко места ,лоши ВиК услуги , отвратителен трафик и лош въздух.

28

Анонимен

преди 1 месец

Македония е виновна за всичко защото ни открадна историята, САЩ и Русия също така, а ПП-ДБ са най-виновни защото те управляват за 6-7 месеца в София и имат одобрен бюджет от два месеца . Та всички изброени са виновни за всичко. Смятате ли ако ги няма всички изброени, всичко ще се оправи за следващите 30 години, защото за 30 години не видях ама нищо да е както трябва? Дайте ми едно нещо само което някой е направил както трябва преди ПП-ДБ.

27

Пиян залян

преди 1 месец

Евала на кмета , отвотнителните улични шахти не са чистени от времето на Даскалицата , дъждът не беше форсмажорен , че да же беше и кратък ! Пълен резил ! Това е столица , а ми в прованса ?

26

Анонимен

преди 1 месец

В последните 30 години в София се построиха много жилища и те не са в нови квартали, а в старите. Канализацията или отпадъчната вода е увеличена. Не е увеличен капацитета на системата за поемане на водата от канализацията и водата от дъждовете. Освен това не се предприе нищо не само за това, а и за язовирите, речни корита, канали. За тези години само пари се усвояваха от ЕС и се прибираха в чекмеджета. Защо народа е толкова наивен не знам. Сега обвиняват ПП-ДБ, Македония,САЩи Русия за всичко!

25

Анонимен

преди 1 месец

Някви реват, че у техните СЕЛА с 1000 жители роми и баби няма новини и никой не пише за тях. Бу ху

24

Бай Илийчо

преди 1 месец

Удавени има ли?

23

Кило

преди 1 месец

Това си беше най- нормална пролетна буря с напоителен дъжд . Градушка пунтамара . Наводнени улици , нормално асфалта не попива , трябва канализация , а в София няма . И се почва , климатични промени , глобалномзатоплябе СО2 отпечатаци ....а просто мизерното управление на София не е направило канализация ! И забелязах един фрномен , там където има пешеходна пътека и хора , майкинс бебешки колички и тн . Гьола е най-голям ! Имам снимки бол , да живее дигиталната фотография

22

Анонимен

преди 1 месец

В София ръснало малко повче дъжд - НАЦИОНАЛНА НОВИНА!?!

21

Deep Zone

преди 1 месец

Дано градушката да е изпукала повечко коли и да са влезли в бокса, и без това по улиците е кошмар от автомобили..Чакаме с нетърпение селянните да се приберат по празниците, за да видим спокойна и хубава София. :)

20

Анонимен

преди 1 месец

Вална малко дъждец и бойковото строителство даде фира. Нищо неочаквано.

19

Анонимен

преди 1 месец

Начи на Патриарха и Витошка мис Бони да сложи и една канавка за кану. В такова врене мяташ лодката и си пътуваш. Екологично.

18

Анонимен

преди 1 месец

Вместо гондоли, Спаси София ще пуснат кофите за *** по Перловската река.

17

Тъпи

преди 1 месец

Може да се предизвика дъжд където поискате и колкото поискате. Проблема е със спирането само. Последният пример е Дубай, където имат спецялна служба за предизвикване на дъжд - единствената офицялна в света. Която по заявка прави дъжд където "трябва". Съвременните системи могат с точност до кърфица да предизвикат не само дъжд но и земетресение. Вие си мислете ... И умувайте.

16

Анонимен

преди 1 месец

До много просто Да вали, нали сте цивилизация шопите :))

15

много просто

преди 1 месец

Голямата цивилизация възниква там къдеето има голяма вода -затова в София вали.

14

Анонимен

преди 1 месец

Във Варна е слънчево и шахтите не са наводнени :)))

13

Бай Дрън

преди 1 месец

Ало, София, пускайте лодки по Владайска. Стига с тия лъчи на метрото. Земете пример от Венеция или Амстердам. Така и така комунистическия ви кмет е почнал велоалеите, остават каналите и заприличвате на Амстердам. Малко червени фенери,бяло имате.

12

Анонимен

преди 1 месец

вали малко дъжд-нас,ираме се отведнъж..бойково строителство , сър