30

Анонимен

преди 1 месец

С марихуаната се почва.......

29

IQ 3.14

преди 1 месец

До Ядрен вампир Z един като тебе така беше врел и кипел на приказка, и после от 2 дръпки час и половина беше "мислителят" и след тва изяде пет банички с пиле с три таратора. айде молатисе, ши3и. тия - пред кварталната сервитутка

28

Браво

преди 1 месец

А у нас билката я третират като смъртна отрова. Браво на американците.

27

Анонимен

преди 1 месец

Тия са много назаде , тука отдавна го имаме , на ЕДРО !

26

Слава за САЩ

преди 1 месец

Винаги са били и ще бъдат крачка пред всички. Не гласувам от години, понеже всичките са едно котило. Бих посетил урните пак ако някой предприеме нужното за легализация поне за медицински цели и се застъпи за премахване на безумието "шофиране след употреба на трева". Под въздействие да съгласен съм не е редно. Но съм скептичен, като гледам коментарите на повечето, те са огледало на обществото ни от промити мозъци.

25

всичко живо е трева!

преди 1 месец

па ния за тва сме номер първи по консумация на алкохол от младежи в европа, па може да станеме и световни. може и тва да и причината на държат такъв режим за тревата. колко ли хора се "изхранват" от неплокатимоста в закона за тревата. колко ли пари от данъци ше влезат в бюджета, ако се легализира употреба и режима за разпостранение. те в пловин европа се осъзнаха и промениха закона, ама в нашия парламент лобито на трафикантите е много силно, на хазартните босове също...по брой канали сме първи

24

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Марихуана = Алкохол за бедни.Пробвал съм няколко пъти.Пълеш Тшак е.По добре ски сипете едно 7йски

23

Те

преди 1 месец

Пиндорсите нация от убиици и наркомани.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Обнадежден - начи гласуваме за черепа, той поне е в час с "нещата".

21

Анонимен

преди 1 месец

Честито на обитаващите бъдещия Дрогеристан )))

20

IQ 3.14

преди 1 месец

искате легализация, ама половината милиционери ше требва да идат на борсата. натискайте на наливна ракия и не знайте много там

19

Слава на САЩ!

преди 1 месец

Легализация на марихуаната и в България!

18

Упи4куМатерину

преди 1 месец

18 Само Сретан Йосич може да спаси България.

17

Анонимен

преди 1 месец

В Бг това няма да стане, Бойко държи всички канали за наркотици и никога няма да пусне.

16

НАРОДА

преди 1 месец

Искаме легализация на марихуаната в България!!!За медицински цели и за развлекателни!!!Нева тва онова ши б Ани политици и чИнгета престъпници и ний мр1сни комуня ги!Чувай Власт!!!

15

Мюсолманите

преди 1 месец

Са прави да забранят алкохола а пък в бе ге всичко е такава гадна химия от най евтиния до най скъпия.Легализиране на марихуаната в България!Свобода за конопа!

14

доказано

преди 1 месец

е много по полезно пафканаето от колкото алкохола!

13

Легализация

преди 1 месец

На марихуаната в България!!!!Ще гласувам за тая партия която го обещае!

12

ВЪРЗРАЖДАНИН

преди 1 месец

Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота!Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ.Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той е вложил ней в десницасабя отмъстителна.

11

ГАНЬО

преди 1 месец

Аз си обичам да живеем с евразийски, с руски, с православни закони! Ако тревата е приравнена на най-лошото ще намалим жендърите по улиците и престъпленията им, а заплатите ще станат европейски, а полицаите некорумпирани.