28

Анонимен

преди 3 седмици

Държавният непотребен хрантутник и пенсионираният ненужен ялов излишък сами копаят ямата .

27

Радек от Боктор

преди 4 седмици

Ти алчно животно! Семка на Държавна сигурност! Говориш само лъжи! Лихвите в еврозоната са доста високи...3,50-3,75% по ипотеките, но там самоучастието е ниско. Хората сключват сделки на реални суми и получават реални оценки на имотите си. Не е като тук! В банките има много депозити, защото народа не вярва нито в политици, нито в икономика! Вие не можете да инвестирате, защото целият ни бизнес са едни мошеници, които са в тъмносивия сектор и не искат друго! Никой в държавата не иска законност!

26

Анонимен

преди 4 седмици

Защо банките крадат от парите ни с такси и неплащане на лихви за депозити? Това е най-големият банков обир на вложителите. Европейски данък минимум 50 процента за европейските банки в БГ. За да бъдем европейци и да запазим европейската ориентация, трябва да забраним путинския плосък данък на Русия. Харупизян е агент на Москва, защото подкрепя плоския данък на Путин и е против европейският път на България.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Лъжец,лихвите от 20 г.си стоят на място ,и гога че тръгнат ?

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

В крайна сметка няма Българска Народна Банка. Ако някой все още има съмнения къде се намира Арменската Народна Банка,то да я търси там,където беше БНБ. В последните тридесет години всички арменски попове се изредиха да се гаврят с недоимъкът на Народът ни. И скоро мнозина ще се сетят,че когато апелирам ключовете на бившата БНБ да бъдат връчени на Българо-Германският Свети Ашкеназки Род Ротшилд,за да се превърне това учреждение в техен заслужен дом ,не лъжа ни най-малко,но милея за Родината си .

23

С помпане

преди 4 седмици

на инфлация не става. Нормалните държави слагат таван на цени. В Хърватия при прием на над 30 стоки. Сега около 60 стоки. Правителството им събра шефовете на големи вериги и им сложи намоРдника. Всяка инфлация е ограбване на спестявания и доход на хората. Какво евро ги гони не знам 60-90% инфлация храни, над 30% инфлация стоки и услуги, до над 200% ремонти, там куче влачи диря няма, за една поправка 20 лева ти взимат 200 лв. Това не е държава, мафия в най-тежкият вид. Бягайте тук става ПУСТИНЯ

22

555

преди 4 седмици

И на този са му платили да говори срещу хазарта.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Лелелеле, 0т 2.3% лихва... на 25% :) Опитайте се да си представите да се случи това :) Не борд, не евро.... ами в космоса ще се изстреля цялата държава. Поредната плаш кампания!

20

Хахаха

преди 4 седмици

Икономическият субект банка много скоро няма да съществува в сегашния си вид. Иновациите в DeFi крипто света са извънземни в сравнение с тия смешници от миналия век. Вече нямам нито една стотинка фиат, нито пък ще имам CBDC някога. Хайде със здраве роби, и да не забравите да си плащате 5 кинта поддръжка на сметка и по левче на теглене от банкомат.

19

Никос

преди 4 седмици

На тоя *** Хампарцумян лихвите не му влияят. Толкова пари е откраднал, че два живота не може да ги изхарчи.

18

Анонимен

преди 4 седмици

И няма да се сърдите, ако бай Левон отново ви каже, че не сте умни да теглите кредити за имоти.

17

Бай Дрън

преди 4 седмици

А как да се развиваме без инфлация? По ли е добре заплатите да стоят, а инфлацията да си действа? В България само това се опитват да правят и се бият в гърдите. Със или без по-високи заплати, инфлацията си съществува! Чула жабата, че подковават коня и тя надигнала крак.

16

Алекс

преди 4 седмици

Какво означава лихвите ще тръгнат нагоре? Имотният балон ще гърми ли или да?

15

Анонимен

преди 4 седмици

Инфлацията идва от войната. Незаработени, кухи пемолби. Лихвите не могат да се вдигнат, защото държавите теглят дългове, които биха поскъпнали. Дълговете са заради кражбите от бюджета.

14

Бай Ставри :

преди 4 седмици

Тоя Левундрьо го сложете в отделна килия,заради 80нята!

13

Анонимен

преди 4 седмици

България е голяма световна сила в производството на технология за хазарт. Ей са се насрахме

12

ГРЕШКА

преди 4 седмици

МЕЖДУ 5 И 25% Абе този журналист какво е слушал..

11

Анонимен

преди 4 седмици

Дойдоха ГЕРБ-ДПС и техните патерици ИТН и Възраждане, чрез служебния кабинет, на власт и ето ви резултатите. Ще търсите под лупа ПП-ДБ....

10

Ххх

преди 4 седмици

Този даже няма финансово образование,но в страната на абсурдите всичко е възможно!!!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Лухвите на заемите ли имаш в предвид?