124

Реалист

преди 1 месец

Засега корупцията печели навсякъде. Най-вече в Украина.

123

Trump2024

преди 1 месец

Украйна е ИЗТЪКАНА от корупция, каква война ви гони журналягите? Украйна никога не се е борила с/у корупция, тя Е корупция.

122

ритник в задника ти

преди 1 месец

Печели тор за почвата - трупове. Всички мафиоти и корумпирани лица избягаха от Украйна в самото начало на войната, че и дори преди това. Останаха да измират невинни и бедни хора. Така е било винаги. Мафиотите изчезват щом стане напечено, а истинските хора остават да теглят мизерията, сътворена от онези страхливи и алчни гамени. Да не мислите, че тук би било по-различно? Веднага ще се натоварят по коли, по самолети целите си семейства и ще офейкат щом стане напечено.

121

ФИЛОСОФ

преди 1 месец

ЧОВЕК НИКОГА НЕ ЗНАЕ КАКВО ПЕЧЕЛИ КОГАТО ГУБИ И КАКВО ГУБИ КОГАТО ПЕЧЕЛИ!!!...

120

Панчо

преди 1 месец

Стига сте трили коментарите ве мишки

119

Самоук социолог.

преди 1 месец

До Печели я 128 За корупцията не знам , но Украйна трябва да спечели срещу Русия.Руснаците трябва да разберат че със сила хубост не става. Тези времена отминаха.Избиха царското семейство и наложиха социализма чрез война/ВОСР/.Насилствено наложиха соца в половин Европа,насилствено превземат Украйна. Всичко което са постигнали в миналия век и сега е чрез насилие.Трябва да си получат заслуженото.Империя на злото.

118

Xaxaxaxaxaxaxa

преди 1 месец

Как ще спечели войната срещу корупцията с наркомана-корупционер Зеленски начело??? Все едно пчелите да спечелят войната срещу меда!!!! А баламите от Европа и САЩ пращат на Зеленски ресурси да краде.

117

Печели я

преди 1 месец

Толкова, колкото печели и войната срещу Русия. Крачка напред, после 100 назад, назад моме Калино.

116

Анонимен

преди 1 месец

Естествено,че не може да спечели войната с корупцията,защото онези където крадаг го правят "демократично".Докато в Русия при доказана корупция веднага взимат мерки.

115

А България

преди 1 месец

Печели ли войната срещу курупцията?Нещо се излага според мен.

114

Аха

преди 1 месец

Ти си много бял и болен мъж!

113

Печеливш

преди 1 месец

Само един печели в Украйна и той е този който продава оръжието;) другите губят само. Но им трябва и акъл за да го разберът!

112

ха-ха

преди 1 месец

Ха-ха , печели ли Украйна войната срещу корупцията? Печели я ,разбира се , точно колкото България я печели !

111

Анонимен

преди 1 месец

Ха-ха- ха-ха-ха-ха

110

Хахаха

преди 1 месец

Украйна печели срещу корупцията та пушек се вдига

109

Анонимен

преди 1 месец

Ще я спечели, когато арестува себе си този

108

Анонимен

преди 1 месец

Глупости! Никой не се и бори с корупцията! Тази война се води за да могат едни хора да забогатяват безкрайно, да консумират властта и да прикриват далавери на местни и чуждестранни величия. А обикновените хора плащат цената със страдания и живота си за това.

107

MNENIE

преди 1 месец

За това Русия не избива мирни хора в Украйна , чака сами да се изядат .Днес бях в басейн близо до Банско , около мен бяха всички Украинци и плащаха Кеш .Къде работят и къде плащат осигуровки ?

106

Анонимен

преди 1 месец

Зеления печели във войната срещу корупцията.

105

???

преди 1 месец

Украйна.................такава държава вече няма.................има една срината със земята територия и една хунта, командвана от зеления наркоман Зеленски..................Западните банки зароби Украйна за 300 години напред............ако някой има интерес да се възстанови след време тая провалена държава!