59

ИИ

преди 4 седмици

Вече не искат умни хора, напротив деградиралото общество за тях е приоритет!!!

58

555

преди 1 месец

Харвардци на килограм , има и у нас много - умнокрасивите

57

Анонимен

преди 1 месец

В този сайт повечето им статии са цели фермани. Кой ги чете до края? Да се научат да реферират съдържанието.

56

Адми

преди 1 месец

Бг администрацията да е завършила в чужбина? Пък си просперира.

55

Майната Ви

преди 1 месец

До Инженер , като ти гледам правописа (който отразява и начина на мислене защото двете са свързани) мога да си представя що за инженер си! Пишеш като полуграмотен ***.

54

Анонимен

преди 1 месец

Младите хора бягат от скапаните си държави, където законите не се спазват и където управляват нагли шарлатани. Те нямат два живота. А наглеци като ПП,ДБ, това и чакат.

53

Анонимен

преди 1 месец

ПОМИСЛЕТЕ СИ САМО,КАКВА ЗАГУБА ЗА СВЕТОВНАТА НАУКА И ЗЕМЯТА,ЧЕ НАШИЯТ ИНЖЕНЕР ОТ ТУ-София НЕ Е УЧИЛ В СМОТАН УНИ-ТЕТ В АЙОВА. ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА Е НАВЪРЗАЛ ЧЕРНИТЕ ДУПКИ С МАРКУЧА НА БУДА ДА НИ СМУЧАТ ТОПЛО И НИ НОСЯТ СТУД,ПО ПРИМЕРА НА АЙНЩАЙН КОЙТО ОТ ААРАУ В БАВАРИЯ ЗАВЪРШИЛ ГИМНАЗИЯ В ИТАЛИЯ И ПОЛИТЕХНИКАТА В ЦЮРИХ!!...

52

Ушеф

преди 1 месец

.....Статията ми прилича на задължително "доброволни" комсомолски препоръки......Комунизма се връща.............Ужас.......П.С. "индианци" останаха само в Библиотекарския.

51

@@@

преди 1 месец

До Инженер:Като ти гледам правоговора и правописа,ми е повече от ясно,колко си грамотен и кадърен компютърен инженер!?!?!?

50

Анонимен

преди 1 месец

Много хора се опариха от западното образование по София е пълно с такива със западни дипломи , хората не могат да ги гледат щото не стават за нищо ..

49

Ганьо

преди 1 месец

В БГ ако си послушен и можеш ххитро да крадеш може много да се издигнеш. Образованието е само за пред хората.

48

Инженер

преди 1 месец

Аз съм много доволен от Родината майка България.. Завърших ТУ-София , компютърно инж, имам работа и взимам много прари, купих апартамент в София .. Комшията учи в Университет Айова компютърни наукуки някакъв смотан универстет , в момента взима 4-5 пъти по-малко от мен , върна се в България живее подземен етаж в една стая. Баратовчеда на чичо дете учи в Лондон този семестър завършва, от него също нищо не става , още работи сервитьор , аз започнах работа в края на втори курс.

47

ген.Муфтачийски

преди 1 месец

Като поизмрете здраво и яко каскетниците ще си додем,на чисто.

46

Експерт

преди 1 месец

Работя за голяма международна компания, говоря няколко чужди езика. Работя с различни държави и мога да кажа, че българските интелектуалци и специалисти превъзхождат западноевропейските такива. Наш водещ специалист без докторски титли е на и дори над нивото на такива с докторски титли от Германия и др. Най-*** са нашите западни съседи макетата, а най-интелигентни са руските специалисти (те са против Путин !!!). В Русия Путин се подкрепя от простолюдието !

45

Не е време за

преди 1 месец

Изруждение

44

Oxford guy

преди 1 месец

45 Ти да учиш западняци ?!Мухахахахаха!Гръмнал ти е процесора пинцио

43

УЧЕН

преди 1 месец

Мили младежи в страната има специалности, които са на световно ниво - намерете ги. Базите данни го показват. 15 години работих със западняци. Писна ми да ги уча.

42

До 2

преди 1 месец

Ох, то пък едно образование по времето на соца. 80% от соц поколението са неграмотни, нали ги виждаме из фейсбук...

41

Програмист

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

40

Българин

преди 1 месец

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ЕМИГРИРАТ НЕЗАБАВНО!