23

Най-много

преди 3 месеца

Ме интересува ,кой ще дава бележките,че ученикът не е правилно политически ориентиран и няма право да запише висше.Или само гербаджии висшисти ще има?

22

Анонимен

преди 3 месеца

До Аман вече 24 Причината не е в тях. Уредили са се на държавна работа(бюджетна сфера) и сега менторите им искат от тях да сеят пропаганда, да привличат гласоподаватели. Иначе учителите много се оплакват от натовареност, от административна тежест и какво ли, ама време за партийна дейност ще намерят, щом от това зависи дали ще запазят раб. си място.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Заличили сте коментара ми, без да нарушавам правилата. Всичкото учител е човек на ГЕРБ даже и чистачките. Ще пишат стихове за Вожда. Искат да върнат времената от преди 1989 год., когато комунистите в училище насаждаха партийната "права линия" на учениците от ранна възраст. Учителят не трябва да има право на политическа дейност сред учениците и родителите. И милиционерите да спрат да промиват мозъците на учениците с постоянните си посещения в училищата.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Защо изтрихте коментара за зам министъра на убразованието Таня? Тя като учител не беше толкова зле, после стана директор и се ояде, после се лепна за банкя. Сега е криза, моге да иска пак да става директор и партиец.

19

Искат да

преди 3 месеца

Се пенсионират,за да може после 15 години да работят на пенсия и заплата.

18

А

преди 3 месеца

Комсомола ще връщаме ли?

17

Анонимен

преди 3 месеца

Янка Такева е политик с иновативно мислена . След като се пенсионира мина на работа да обгрижва руските имоти покрай комплекс Албена и Варна .

16

Гост

преди 3 месеца

Пълно е с млади учители! Големи връзки трябват да започне някой работа! 4 часа работа на ден, 5 месеца ваканция и отпуска.

15

В българия

преди 3 месеца

Полицаите и учителите трябва да имат право на открита политическа дейност. Те са предимно симпатизанти гербаджии.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам заради стреса ли или просто са си такива, но повечето учителки имат излъчване на психично нестабилни индивиди.

13

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Болни амбиции на " децата на социализма " в лицето на даскалите или по-точно определение, завръщане на образованието към тоталитаризма на другаря Тодор Живков . Тогава по политически причини не се подписваха формулярите на политически неудобните деца кандидатстващи във Висши учебни заведения . Това беше репресивна мярка и потърпевшите са деца на хората, които след 9-ти Септември 1944 година са обявени за политически неудобни и обявени за фашисти. Самият факт, че имаше такива формуляри е достатъч

12

Анонимен

преди 3 месеца

Янка Такева е от Самоковско . По външната политика с Москва е свързана от училището . И така с политика направи пари и стигна до пенсия . След това продължи с руските имоти на морето и узаконяването им

11

Анонимен

преди 3 месеца

а на лгбт образованието га :)))

10

До 13

преди 3 месеца

До АнонименАз се чудя как не се намира поне една власт, която да премахне този анахронизъм (Янка Такева) от образователната система. От 100 години вече е пенсионерка и направо се е срастнала с този пост, явно го има за пожизнен.

9

учител

преди 3 месеца

Относно агресията на учениците, капризите и претенциите на родителите е 100% вярно.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Като изключим искането за дисциплиниране на учениците и техните родители, останалите искания са меко казано абсурдни!

7

родител

преди 3 месеца

Да напускат учителството , и да стават политици !! Тези май газ са пили ,че искат 150% повече от средната заплата ,но не искат да видят ,че учениците са на нивото на тези в африканските държави !!

6

Да бе!

преди 3 месеца

На комунистите много им се ще децата ни да започнат да учат марксизъм-***.ненизъм още от първи клас. По-добре да планират къде ще се скрият, когато догодина през есента изгори Кремъл.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Още едно категорично НЕ! Ще им набиват в неукрепналите мозъци кой каквито си има пристрастия. Не, не и не! Надявам се, че ще питат и родителите.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Категорично не!