7

Майната Ви

преди 3 седмици

Най-честите атаки в кибер сигурността идват от Русия. НО, тъй като Задунайская губернияде факто (а скоро и де юре) е част от Русия няма смисъл да атакуваш собствените си компютри.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Ако кажете какви са тия дружества и с какво се занимават...

5

Айти Брокеров

преди 3 седмици

До Анонимен истината, ши3и, е , че компютрите, на които наистина им е необходима сигурност нямат достъп до мрежи и не се ползват от потребители, като машините, които се използват в ежедневието. за това и като "хакнат пентагона", се оказва че са разбили пощенски сървър, демек боклучарник без изискване за ниво на достъп

4

IQ 3.14

преди 3 седмици

демек ни готвят за новия епизод лепене на лепенки, тоя път вместо вис и сик, ще има "сайбър секюрити". а, за нивото на потребителска култура у нас може да се съди по качестовото на преводните материали и коментарната секция тука

3

Анонимен

преди 3 седмици

Истината е такава че каквато и киберсигурност да има все някой ако иска ще се намери и ще я преодолее.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Отново няма информация, че промишленото производство на България спада драстично. България преди беше произвеждаща държава, сега сме обслужваща държава. И политиката е да сме доволни, че сме слуги и зависими. истината е, че всички УЖ развити държави в Европа имат ПОД 20% от брутния вътрешен продукт, който да идва от производство. Което говори, че се възприемат като управляващи, но са БЕЗ ресурс. а се стрвмят да излъжат другоя чрез алъш-вериш.

1

Така е

преди 3 седмици

Откак хакнах на шефа ми компютъра и го заплаших че ше покажа на жена му кви про с титутки си вика заплатата ми скочи тройно.