44

Анонимен

преди 4 седмици

В България маймуните скачат по площадите и викат - Искаме банани и членство . Само членството ши на опрай :) Ако отидат в Сърбия ще видят че членството ни обезлюдюява много по бързо задлъжнява ни и гони инвестициите а стандарта на живот не е много по различен . Македония дори разбра че няма смисъл заради членство да се надупва . Само в България останаха маймуни с конски капаци за да виждат само ЕС и нато и нищо друго .

43

ЯО

преди 4 седмици

А в Африка на лъвовете им поникнаха крила,с които се разхлаждат.

42

Анонимен

преди 4 седмици

"ревачите са ценен, емблематичен вид - местните хора казват, че маймуните им показват колко е часът, като вият на зазоряване и на здрачаване."До там ли са я докарали, че маймуните да им казват колко е часът, нямат ли си часовници?

41

Зелен Сделкаджия

преди 4 седмици

Трябва да спрете да ядете и да дишате, да припишете имуществото си на ООН за да спасите земята и климата!

40

Анонимен

преди 4 седмици

В България ловните дружинки са длъжни да се грижат за дивеча през зимата. Загрижените за маймуните в Мексико явно ги наблюдават пасивно, щом могат да преброят труповете. Можело е да поставят места с вода, можело е и да изградят изкуствени съоръжения от клони за сянка. при добро желание. В текста се говори и че все още не са изследвани дали порът не е от болест. За две седмици вече можеше да има изследвания. Евентуална болест по маймубите може да се разпространи и на др, животни, а и на хора.

39

ритник в задника ти

преди 4 седмици

Еххх, де тази жега да можеше да жегне у Народното събрание, та и нашите маймуни да поизпадат като смачкани мушмули...

38

sd

преди 4 седмици

Червеите са за бедните държави, към които ще се нареди и БГ след като стане руска или турска губерния. С това обалванено население - толкоз!

37

Маймуната Кирчу

преди 4 седмици

е била в Мексико да се натопли яко и да си свари мозъка. Чак след това е дошла да стане премиер на България!

36

Анонимен

преди 4 седмици

Екоталибанското работническо дело, то не са лъжи, то не са манипулации, то не е промиване на мозъци! Цялата бълвоч по-горе няма за цел да ни информира за маймуни, а да ни внуши как трябва да следва сляпо и безропотно догмите на зелените гуру-шамани. Дали според вас животни еволюирали за живот в тропиците, не могат да оцелеят на 40 градуса за 3-4 часа? Колко трябва да си изпростял за да вярваш на такава евтина пропаганда?

35

Не знам като чета

преди 4 седмици

тази статия все ме избива на българския парламент! И аз ли съм дехидриран? Може би заради безплатните услуги!

34

Екоклиматично е

преди 4 седмици

"Тяхната гибел ни предупреждава за това, което се случва с изменението на климата, убеден е биологът..."Мдааа,глобално затопляне,климатичен преход,въглероден отпечатък,веганство,евроатланфаши3ъм, ЛГБТИФКШ +,месото е вредно,бебетата са вредни,скакалци,щурци и брашняни червеи са полезни и т н ... Все важни" компоненти" на зеления преход(каквото и да значи това). Но пък НПО-активистите и еко-ши3итата харесват това!

33

Анонимен

преди 4 седмици

То и тук топло е, та чак горещо, затова хората ходят не с летни дрехи, а с якета. Е жега, голяма жега е. Клинч, без слънце, а е вече лято.

32

Анонимен

преди 4 седмици

На обама баща му паднал ли е вече или не е паднал?

31

Хахаха

преди 4 седмици

В Европа останаха само кучета и котки ама сме тръгнали за маймуни в Мексико да се притесняваме.

30

глобално застудяване

преди 4 седмици

у мексико значи а нещо за нашата родина да кажете че тези дъждове и това хладно време направо съсипаха това категорично-вдъхновяващо глобално затопляне заради тези дъждове няма заглавия шок и ужас и т.н. ииии кога ще облъчваме за родното глобално затопляне лятото юли месец когато са си нормалните жеги...тогава ли ще полираме мозъците със заглавия тип шок и ужас????

29

Мунивач

преди 4 седмици

Аммии май нещо Путтин е виновен, тъй мисла....

28

Маймунарника

преди 4 седмици

38 Ама български падаха

27

бай Спас

преди 4 седмици

Едно време, при бай Тошо, никога мексикански ревящи маймуни не са падали от дърветата в НРБ.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Много приказки за климата, ама продължават да изсичат горите като за последно. И същите тези селяни като наложат забрана и почват да реват че им отиде поминъка

25

Анонимен

преди 4 седмици

Ама че гнусотия, не минава ден без Сороидните повърни да не надничат през страниците.