53

Петър Илиев

преди 4 седмици

Вие сте готови да се откажете и от майчиното си мляко, стига да угодите на краварите и евроджендърите ! Сорос плаща яко. Сега ще излезе, че произхождаве от германските и франкските племена. Няма вече славяни, няма прабългари / татарски племена от Азия /.

52

Анонимен

преди 4 седмици

До До 40 - Според теб, Хайтов какъв език е знаел, за да може да чете документи от Средновековието? Знаеш ли, че дори човек, който владее до съвършенство някой съвременен западен език, ще се затрудни много, ако трябва да разчете нещо, написано на същия език, но преди 5-6 или 8 века? Защото езикът се мени, развива се. Опитай се да разчетеш текст, написан на старобългарски и ще разбереш какво искам да кажа.

51

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 51 Понятието е измишльотина, също както и понятието Византия.

50

Анонимен

преди 1 месец

що е туй славянин?

49

Анонимен

преди 1 месец

т.н Славанска писменост си е 100 про българска. Да не говорим че 60 про от славяните ползват латиница а 35 про шльокавицia.

48

Анонимен

преди 1 месец

"Изграждането на пантеона на индоевропейските богове отразява триумфалния строеж на човешкото общество, с което се показва извънредната хармония между Божият свят и този на човека. Единият е свързан с другия роднински, така че човекът никога не може да бъде схванат като вторичен продукт, обвид в абсолютните представи на зависимостта. Нещо, което е характерно за всички религиозни форми, почиващи върху могъщетвото на едно тоталитарно божетво." (Пиер Кребс)

47

До До 40

преди 1 месец

След 1990 допуснаха не един наш специалист в тази библиотека. Въпросът е до какво ниво ще те допуснат и за колко време. На най-недостъпното се съхраняват неща, написани от ръкатана Архимед и на някои римски императори. Кой е лyд да огласи такова нещо, каквото е хрониката от XVI век, ако не е истина? Проблемът е съвсем друг - старинните документи там са много и не им е правен систематичен анализ, та с едно цъкване на компютър да ти се покаже в кои от тях има данни по въпроса, който те интересува.

46

Анонимен

преди 1 месец

Не бива ние, учените хора, да се изкушаваме от идеите за смещение на расите, под предлог например, че всички раси имат еднакъв хромозомен набор - като едни заблудени адамовци, повтарящи съдбовната грешка на предшественика си. Нека да пазим своята Раса чиста и свята, такава, каквато сме я наследили от безсмъртните Богове. Защото: Расовата чистота е първият и основен закон на Природата. Така както гласи Първият закон, прозрян от нашия мъдрец Кавханът Болг. Слава на Безмъртните Арийски Богове!

45

Нашенски синдром

преди 1 месец

До До 24 А бе, умник! След като не си наясно за много неща, поне в Гугъл потърси информация. Там е оскъдна, но все пак я има. Една била Магура! Седи си у дома на дивана нашенецът, почесва си биреното коремче и се напряга да си спомни какво е учил в основното училище преди 30-40-50 години. Ако му кажат нещо, което не съвпада с тези негови спомени, той решава, че казаното не е вярно!

44

До 24

преди 1 месец

Майкаааа. Хиляди "Магури" има по света, тъй ли? Абе aлaнкooлу, Magura Cave е съде една и е в България. Иначе по света има хиляди пещери (caveS). Zzacтpеляй даскала си по история!

43

Анонимен

преди 1 месец

,, Законите на Чингисхан" са на,, Кирилица",, от 13 век!

42

До 40

преди 1 месец

Това трябваше да го кажеш преживе на Николай Хайтов, който беше единственият нашенец допуснат до Светая Светих на Ватиканската библиотека, за да ти се изсмее в лицето.

41

Бонго Бонго

преди 1 месец

Имам много съмнения затова какво точно Божидар Димитров е свършил там във Ватикана... Много вероятно е да е унищожил ръкописи свързани с цинганинте. Говори се, че ги е изял.

40

Ишменди Капели

преди 1 месец

Даже и Иешуа (Христос) е българин. Оригиналното му име е Исмаил Христов от Хасково. Не съм очаквал, че може да има толкова много зaдpъстeни българи. :):):)

39

До Бонго Бонго,До 30

преди 1 месец

и до останалите неразумни юрoдu: Къде бяхте, когато допуснаха Божидар Димитров до фонд Биржиано Латини в Апостолическата библиотека на Ватикана? Там беше намерена неизвестната дотогава хроника от ХVI в., която потвърждава казанота в средновековни чешки източници, че светските имена на двамата просветители са Църхо и Страхота. В сборник с химни, създадени от пастор Матей Вацлав Щайер има такъв, посветен "На двамата светци Църхо и Страхота". Същите светски имена посочва и А.Хофер Едле фон Сулмтал.

38

Анонимен

преди 1 месец

Идат нашите мъртви, мъртвите, забравени от нас - и те ще ни съдят.

37

Да

преди 1 месец

Първият космонавт е българин! Името му е Ян Бибиян, полетял с космическия кораб Фют.

36

До 25

преди 1 месец

Не някои, а 90% от расийските oлигoфрeни и 100% от нашите русожопи русисти.

35

Анонимен

преди 1 месец

Развързаното може отново да се завърже. Разсеченото с меч си остава разсечено.

34

Майтапчия

преди 1 месец

И Орфей е "българин" от смоленския вилает. Даже и първият космонавт кацнал на луната е българин, а вторият - руснак.