45

А

преди 1 месец

по времето на бай ти Тошка е била с 10 години отгоре....да живей еврог.иатлантизма.

44

КОВИД история

преди 1 месец

КОВИД не беше просто грипче. Да, някои го изкараха леко, но имаше много тежки случаи. Мой съученик на 36 го изкара тежко, беше на кислород. Така и не се възстанови напълно, а го състари с години, беше добър футболист. Преди два месеца му прилоша след игра и получи инфаркт. Разбира се, ходи докажи, че е от ковида, но имаше много такива случаи. На запад, всеки изкарал го така се следи, с профилактични прегледи и различни ритрити, платени от държавата. У нас, всичко постарому, и докато изкараш.

43

Хм...

преди 1 месец

Има един германец дето се е ваксинирал 217 пъти. Заради сертификатите. Ако един сертификат го е продавал за 500 евро е спечелил 108500 евро!Иначе може да се е правел на антиваксър за да елиминира конкуренцията!Ако от утре зпочне пак Ковида и искат сертификати всеки ден ще се ваксинирам и ще говоря наляво и надясно колко опасни са ваксините,като да няма много ваксинирани,а да се търсят сертификати!Ей тоя човек е направил пари докато ние лапахме мухите!

42

zz

преди 1 месец

работиш 40г , за да вземеш пенсия 4г . После държавните калинки се чудят , що хората не искат да плащат данъци ( като държавните служители)

41

въпрос

преди 1 месец

Знаете ли какво голямо предприятие е започнато да се строй в Ухан преди 2019 година? И после-хоп- Ковид! И край на проекта. И до днес строежа стои запуснат!

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 41 Нищо не помниш лъжливо гербаджийче. Лъжеш като тиквата.

39

Анонимен

преди 1 месец

Помним ПП как се натискаха на ес зелени сертификати и задължител ваксиниране,защото ПП се биеха по 3..4 ваксини ,мушеници,забранено е да се гласуват с бюлетина номер14 марш на фронта при Путин ))

38

Анонимен

преди 1 месец

Жените живеят повече, защото са по-дребни и по-леки от мъжете. Съответно сърцето по-бавно се изхабява.

37

Анонимен

преди 1 месец

Навсякъде жените живеят по-дълго. До менопаузата жените са по-здрави, защото женските хормони предпазват от сърдечно съдови заболявания. След менопаузата рискът се изравнява.

36

Анонимен

преди 1 месец

До klod_si - ми като не си ги записваш в тефтер, как знаеш че ЦИТИРАМ "средната продължителност на мъже и жени е 65-70 г."? Да не си вундеркинд? Феномена Вера Кочовска или какво си?

35

До гошо

преди 1 месец

Бе те ги убиваха вътре в ковидотделенията вързваха ги да не мърдат!Малко които влязаха там не излязоха в черен чувал. И целта беше да се подкрепи пенсионната система.Няма човек няма пенсия. Сталинисти!

34

Анонимен

преди 1 месец

Тогава защо можете трябва да работят до 65, а жените по малко? Трябва според статистиките да се въведе можете да се пенсионират по рано с 7-8 г.! Нали искате равни права? Равно ли да бачкаш повече и после да вземаш пенсия 5 г. А жените по малко и да вземат 15? Че да взимат и вдовишки дял. Криворазбраната еманципация!

33

Съвет

преди 1 месец

Яжте, пийте и си носете новите дрехи! Другото си го знаете!

32

klod_si

преди 1 месец

Имам починали роднини и ходя да ги уважа. Даже и доста под 65 г. умират. Така, че не си ги записвам.

31

МАЛКИЯ ОТ ФАЙЗЕР

преди 1 месец

РОСОФИЛИ, ИМА ЛИ КУКЛЮШ? Ходете при Костадин да ви лекува - нали е доктор?

30

ти си лъжец

преди 1 месец

До klod_si - искаш да кажеш, че ходиш на гробищата и обикаляш гробовете на хората с тефтер и си записваш кой колко години е живял, като извадиш датата на смъртта от рождената дата ли? Не вярвам някой да ти се върза на тази лъжа, господине.

29

Гошо

преди 1 месец

Може и да е от ваксините.Огромните поражения на ковид бяха психологическият стрес и натрапената самосугестия за смъртоносен вирус.Много хора си отидоха от ноцебо ефекта.Ноцебо е обратното на плацебо.

28

klod_si

преди 1 месец

Като ходя на гробището виждам, че средната продължителност на мъже и жени е 65-70 г. Не знам от къде я вадят тази измислена статистика.

27

Анонимен

преди 1 месец

Е как така тежко подтиснатите женички, живеят доста по-дълго от мъжете си? Кой кого сега малтретира според тази статистика?

26

Фазер Ви Благодари

преди 1 месец

за Участието! Бог да Пази Принцеса - Кейт - Ваксърката!!