48

Иванова

преди 3 месеца

За съжаление, колкото и позиции да изразяват явно съдбата на тези лифтове ще е друга. Някой друг иска да ги придобие по някакъв начин и за това прави всички възможно със зелените и с корумпирани общинари да се блокира развитието им, така че накрая всички да се разпаднат и той да ги вземе на безценица.

47

До г-н Терзиев

преди 3 месеца

Уважаеми г-н Кмет на СО, ние като граждани гласували за Вас отправяме молба, която се състои в това да въведете контрол и срокове в повереното Ви Направление по архитектура и градоустройство! Поинтересувайте се какво се случва с проектите за регулация и др. там! Обърнете внимание, че там няма срокове и има преписки, които стоят с години без никакво движение! Това е гавра със столичани, които Ви гласувахме доверие!

46

Киро

преди 3 месеца

Това много ми напомня на зелените схеми за рекет

45

Васил

преди 3 месеца

Хем от общината не помагат, но хем и пречат!

44

Г-н кмет

преди 3 месеца

Тези в НАГ към главния архитект КОРУМПИРАНИ до безобразие!!! Бавят умишлено регулациите, за да търсят хората начини да се оправят по втория начин, като търсят хора за връзка с архитектите към НАГ, за да им тръгнат нещата! Няма да ви обяснявам, че за нищо и никакви проектчета се искат по 10 000 лева и нагоре рушвети! Сега от повече от месец обясняват, че нямат хора в отдел Озеленяване и всички проекти са спрени и чакали да назначат служители Оправдават се с Новия Кмет, че уволнил всички!!!

43

кое не е ясно

преди 3 месеца

който и да е ще иска нови да слага а не да ремонтира

42

Захари

преди 3 месеца

То всички тук са силни по писане, а къде бяхте, когато виждахте , че съоръженията не работят, че има проблеми с тях, че законите на Витоша не позволяват една пейка да се сложи.. Защото аз съм ходил с готова пейка, която да сложим с жена ми под заслон и веднага "еко зашотниците" дойдоха с полиция...... На българина все някои му е крив.... ай сиктир

41

Гражданин

преди 3 месеца

НАГ са лицето на безобразието в СО!!! Бавят умишлено проектите на хората! Половин година обясняват, че нямат хора в отдел Озеленяване и всички проекти са спрени и чакали да назначат служители, като се оправдават с това, че Новия Кмет бил уволнил служителите и нямало кой да съгласува!!! Това е реалността в СО!

40

До кмета

преди 3 месеца

Тези в НАГ към главния архитект КОРУМПИРАНИ до безобразие!!! Бавят умишлено регулациите на хората без основание и над това няма никакъв контрол! Вече половин година обясняват, че нямат хора в отдел Озеленяване и всички проекти са спрени и чакали да назначат служители, като се оправдават с това, че Новия Кмет бил уволнил служителите и нямало кой да съгласува!!! ПОТРЕС!!!!

39

ник

преди 3 месеца

Забавни са от итоша ски . Спряха Симеоновския и почнаха да говорят за Княжевския....страшна логика . Но и на тях като на ПП-тата все некой им пречи ....

38

Кмет

преди 3 месеца

Н А Г!!! Направление за Гавра с хората!!!! Това е държава в държавата!!! Безконтролни архитекти, събрани на едно място, които се гаврят с българските граждани!!! Каквото се входира там.., потъва в небитието и чакаш.., и чакаш.., и чакаш!!!

37

Архитектите

преди 3 месеца

Тези в Направление Архитектура и Градоустройство към СО са за уволняване до един! Това е най - корумпираното място в Столична община! Това с лифта е един от милион подобни случаи, свързани с проекти в НАГ!! Там каквото се входира всичко потъва! Очевидно, че и НОВИЯ КМЕТ няма желание за промяна!!!

36

Архитект

преди 3 месеца

Потвърждавам на 100% относно мнението за НАГ към СО! Това е най - продънената институция! Безобразията там никога не са спирали!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Няма по прогнила институция в държавата от НАГ!!!!!!

34

Анонимен

преди 3 месеца

"Има ли нещо което да не е разрушено последните 3 години от Промяната на Радев?" - Радев ти бил виновен. Викаш ГЕРБ са чисти като сълзица ххаха Поне спечели ли 50 стотинки с този си коментар?

33

гост

преди 3 месеца

бе имат и те право обаче

32

Анонимен

преди 3 месеца

Господин Терзиев, ние като граждани гласували Ви доверие отправяме молба към Вас ОПРАВЕТЕ си нещата в НАГ!!!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Хората са казали, със стари к..ви нов бардак не се прави! Г-н Терзиев, оправете си нещата в НАГ!!!!!! Хората страдат!!!!!! Чакат с години за елементарни неща!!!! Всичките Ви тамошни служители са безкрупулни и изнудват хората! Бавят проекти с години! Очевидно е от сегашния казус!!!! Безумно е да бавиш проект 4 години и все още да няма решение! Уволнявай ВСИЧКИ наред, без изключение, за да тръгнат нещата!!!!!!!!!

30

Документите

преди 3 месеца

Да ги качат с лифта ли ?

29

Анонимен

преди 3 месеца

АБЕ ХОРА ХОДЕТЕ ПЕША БЕ ПО-ПОЛЕЗНО Е БЕ СТИГА С ТЕЗ ЛУФТОВЕ МУФТОВЕ И ДРУГИ ТАКИВА