88

Заслугата

преди 1 месец

Историческата заслуга на Сталин е,че подрвза крилцата на болшевишките хазари в Русия дофтасали от цял свят да правят Майдан.

87

Анонимен

преди 1 месец

путин върви на .i.

86

Анонимен

преди 1 месец

Гладомор- на 3 000 000 жертви в Украйна- не искаш да влизаш в колхоз- гладуваш- политика на другарите на Сталин, от 1921г до 1989г в СССР на 30 000 000 инакомислещи се превъзпитават в ГУЛАГ, пакт за ненападение с Хитлер 23 август 1939г, Хитлер навлиза в Полша на 1 септември, на 15 септември Сталин и Хитлер си поделят Полша, после Сталин напада Литва и Латвия и ги присъединява, руши и убива и в Финландия, като през зимната война на 1940г присъединява части на Карелия, а после и в БГ....

85

Анонимен

преди 1 месец

тенденциозен материал- пъвата държава в свита приела закон за чуждестранните агенти е САЩ 30-те години на миналия век - и сега не искат никоя държава да приема подобен закон за да могат да си работят с такива организацийки кто америка за българия и подобни в цял свят - трябва да си безмозъчен или платен от тия оргаизацийки за да подържаш краваршнгтонската позиция

84

Анонимен

преди 1 месец

Извинявайте,но нещо ви има.Размириците там са,защото са против закон,който е приет в САЩ още през 1939-та.Нямат общо със Сталин,а ги правят онези където са против Сталин.Да сте паднали вчера от Марс не вярвам...

83

Анонимен

преди 1 месец

Грузинският премиер призова да не се допуска украинизация на страната, да не се допуска майдан.

82

А нас нормалните

преди 1 месец

хора, какво ни интересува това?

81

Анонимен

преди 1 месец

Рептилите са недоволни: Саакашвили им обеща да насочи Грузия във фронтовата зона между Запада и Русия, а Грузинска мечта иска мир и разбирателство.

80

Анонимен

преди 1 месец

В Грузия няма размирици, а ако понякогога прехвърчат искри, това са неуспешни опити на глобалната партия на войната да подпали майдан. Грузинският премиер се оплака, че е заплашен с напомняне какво се било случило с Фицо и каза, че западът искал втори фронт в Грузия срещу Русия. Грузинците се опълчиха срещу Еесовската Зона.

79

Корумпираните

преди 1 месец

Политици полицаи държавни чиновници комунисти ДСта военни фат маци които работят против интересите на народа на националния стадион Васил Левски пред завод войници с калашници.

78

Анонимен

преди 1 месец

Аман! Освен лъжи и пропаганда, друго пускате ли в този сайт? А за корупцията в България и как да бъдат хванати и осъдени, няма ли нещо да напишете?

77

Анонимен

преди 1 месец

Що мразят така Сталин. Щото е премахнал всички до един еврейски комисари от Комисарията и им е развалил плановете да си направят държавата на Крим.

76

someone

преди 1 месец

До РадославНо нещо, което най-обичаме е празни и измислени исторически фантасмагории преразкази от демонкратчета.

75

someone

преди 1 месец

До Анонименти подготвяй пачките за кредита към банката не ми умувай за сталинистите.

74

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че грузинците държава си имат а не като Украйна да чакат НАТО да ги пази

73

Радослав

преди 1 месец

До 80: колкото и смешно да звучи, комунистическите вождове имат една полезна черта, те са избили най много комунисти в човешката история.

72

Радослав

преди 1 месец

До 80: недей така, на първо място е Мао, Сталин е едва на 2-ро, абе от топ 10 6 са комунисти ама какво ти дреме, важното е да се лее кремълска пропаганда която копейките жадно преглъщат с белина.

71

До абе

преди 1 месец

защо ли, защото болшевишката проказа е навсякъде, а хората забравят, трябва да се напомня, тук са същите промити мозъци

70

Анонимен

преди 1 месец

и путин ще свърши като сталин за храна на прасетата

69

Анонимен

преди 1 месец

Сратия та в Правда органа на КПСС славеща великия съюзник Хитлер за успехаму на Бълканите е много готина после по руско ромска традиция ние не го познаваме