61

да живее Русия

преди 1 месец

браво на братята- каквото повикало, такова се обадило

60

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците ли са изстреляли нов сателит? А от Китай ли са го откраднали или от САЩ? А да не се окаже куха тенекия и големи думи.

59

Пурко

преди 1 месец

Лошо е да се страхуваш от сянката си!!!!!!!

58

Ббб

преди 1 месец

В последно време има проблеми с интернета. Може..

57

Олимпий Панов

преди 1 месец

Пак ли с чипове от украйнски перални?

56

Анонимен

преди 1 месец

Русия им прожектира филма Междузвездни войни хахахаха

55

Чичо Гошо

преди 1 месец

Абе Краварите що се страхуват толкова от тея перални не мога да разбера.ПЕРАЛНИ, КАФЕВАРКИ АБЕ СТРАХ ГОЛЯМО ЧУДО.

54

Анонимен

преди 1 месец

чипове за кафеварки, Русия срина НАТО )))

53

Анонимен

преди 1 месец

Е то це ре у- то явно много изостанало. Прочетете какво е измислил академик Савин, и то още преди колко години. А също и какво означава изречението : "Младоженецът посрещна булката, и я целуна 32 пъти". Такива ги измислят в изостаналата нация, която воюва с ръждясалите калашници.

52

Изклатен демократ

преди 1 месец

И с това оръжие сега ще пуснат музика да приспят света. Като заспят укрите ще думнат клоуна и филма ще свърши. А дано!

51

е и аз в кюпа

преди 1 месец

....значи да разбирам, че Перла-10 примерно ще има интегриран гласов асистент, анти-дрон система, служи за бункер и може да те изстреля у космоса, докато видиш ли пералните Рига могат да свалят и сателити на хоризонто оти тя е плоска....

50

Внимателно

преди 1 месец

Прочетох, но не разбрах 8али това оръжие е изстреляна с чипове от пералня, или с чипове от миксер за яйца. Какво казва Урсула фон дер Урсула?

49

Дообре

преди 1 месец

На път да се докажат като най тъпата нация - продължават да се водят по ъкъла на психопат - явно това си знаят и това си могат

48

Цирк

преди 1 месец

САЩ подкрепя тероризма и фашистите, напусна всички договори за огр. на оръжията а сега пищи?!

47

Шоу

преди 1 месец

Крадеца вика дръжте крадеца...

46

"Пересвет"

преди 1 месец

От статията разбираме, че новото руско лазерно оръжие успешно функционира. Вероятно и в космоса.... Те затова руснаците им рекоха на хАмериканците да не си бутат Ф-ките 16 в Украина, че да не им ги изпържат още първия ден кат' пъдпъдъци

45

хе хе хе

преди 1 месец

Ами като не искат ограничение във въоръжаването, ся що ривът хамърите:)

44

Анонимен

преди 1 месец

"защо няма новини от фронта вече? Всичките медии в Бг сте тотални куурви" = = = Пиндостан заплашва Зе-узурпатора, че ще спре да му помага, ако няма успехи. 404 не само няма успехи, но е на прага на капитулация. Всеки момент очакваме руснаците да отворят нов фронт в Сумска област и това ще е краят.

43

Звездни войни

преди 1 месец

Р.Рейгън, 40-ия президент на САЩ, преди време нарече тогавашния СССР с оперелението "Империя на Золото" и ги заплаши с Звездни войни. Американския космически защитен купол, а и атакуващите системи така и не тръгнаха, ограничиха се само с наблюдение /шпионаж/ отгоре. Ама - види се - руските космически системи вече работят ))) И янките затва рИват и пъшкат сега )))

42

Брей,

преди 1 месец

Копейките пак са сънували мокри сънища! Чужди територии ги влекат! Нали си имахте всичко ,бе ? А как "освобождава" руският башибозук, всички знаем! Като изравнят всичко със земята, и после го минират, за да се опазят от украинската любов! Няма такива мутанти!