122

Цветан Камелий

преди 3 седмици

И защо да ни интересуват спуснатите опорки на краварския аналлиззач ИнджеФ,платен соросоиденседера3т слуга на Козяк?!? Айде у лево!

121

Ско ПП-ДБ са втори!

преди 3 седмици

Това означава, че изборите са манипулирани или по брутално фалшифицирани!

120

Стилиян

преди 3 седмици

Записите " НЕ БИЛО КОЙ ЗНАЕ КАКВО" тия всичките са за лудницата. Щом вече и това е нормално не ми се мисли какво ще е ненормално по новите Евроатлатнически ценности

119

Шебек

преди 3 седмици

Знаем кой ще е втори,а може и първи да стане....

118

Шебек

преди 3 седмици

Знаем кой ще е втори,а може и първи да стане....

117

.

преди 3 седмици

До 109 Анонимен...."АКО ППДБ НЕ БЯХА ВЛЕЗЛИ В СГЛОБКА".....само от 4-5 приказки ми стана ясен от кои си :)))) Всеизвестен , категоричен и безспорен факт е , че сглобката беше сътворена точно за пепедерастите , така щото въпреки изборната загуба точно те да станат управляващи и шарлатанията да се вихри на макс.

116

Дванадесет!

преди 3 седмици

НикъФ ШанС!

115

до 122

преди 3 седмици

нема как да стане,те Възраждане ако искаха отдавна щяха да се коалират,това ще е самоубийство за тях

114

Анонимен

преди 3 седмици

пореднищ "експерт" който ни спускат от въздуха според който нямало грандиозен скандал в записите .Абе аланколуу да ти говорят че ще се "съгласуват " с чужди правителства не било грандиозен скандал тогава какво е? или че на изборите сме правили "ала бала с президента"?

113

Клеций II

преди 3 седмици

Накрая простацците, наследници на агграри от работническата класа, ще си изберат коалиция Вгъъзраждане, ГЕРБ и ДПС. Това ще управлява България, да ви е честито.

112

Сигурно си аутист

преди 3 седмици

118 Е да тогава това ще улесни разправата с неудобните като имаш предвид ме цялата власт е в мафията.

111

до 116

преди 3 седмици

Товаа за американските господари е най-яловата копейска опорка. Ако беше вярно, сега щяхме да имаме правитеслтво, бе *** пробит.

110

до 116

преди 3 седмици

И какво ще направи "Възраждане" като "обърка плановете". Коалиция с ДПС ли? Диктатура на копейките ли ще правите? Кажи де, не се скатавай.

109

Анонимен

преди 3 седмици

България ще се оправи когато върнат смъртното наказание. Каква демокрация, какво върховенство на правото от хора като Радев, Пеевски и Борисов, които семейството им ги е отлъчило и не искат да имат нищо общо с тях. Тези хора се страхуват само от смъртна присъда, трудов лагер и подобни свойствени на тях практики

108

Мнение

преди 3 седмици

Шансът да я няма България е по голям. Аз не искам да съм контрабандист като Борисов или прасе като Пеевски, осъдено от цял свят, но изнасилващо собствената си родина. Според ме и Радев, и Борисов са руски шпиони, Борисов е двоен или троен (и на Турция), но тези хора не работят за България и не им пука за хората. Те си имат администрация и магистрати на държавна издръжка

107

Анонимен

преди 3 седмици

Ще направите правителство, ако ви кажат американските господари, продажници такива. Възраждане обаче ще ви обърка плановете.

106

Анонимен

преди 3 седмици

Шансът да срещнеш динозавър в Ню Йорк е 50/50. Или ще срещнеш, или няма да срещнеш ;)

105

до 109

преди 3 седмици

Сглобката свършиха някои доста добри неща. Това с пенсионерите никак не е малко, а вече 1/4 от населението на БГ са пенсионери. А и по-голямата част от хората увеличиха значително доходите си. Ако не бяха те, щях да си продължавам да работя за 1300, сега почти 2000. Трябва да се гледа обективно, а не да повтаряме опорки на един или друг.

104

до 109

преди 3 седмици

Ако не бяха влезли в сглобка и сега щяха да управляват гълъбите на Радев. И щяхме да имаме политически убийства като в Словакия. Хората си сложиха главите на дръвника заради такива неблагодарници като вас. Докато не ритнете камбаната на България, няма да мирясате, негодни творения на природата.

103

do 112

преди 3 седмици

Искаш да кажеш народът сам се набутва в блатото. Доказателство: Брекзит. Що не ги питаш англичаните колко са добре сега?А и не могат да се върнат в обозримо бъдеще. Най-големите бели стават, когато оставиш тълпата да ррешава.