30

Анонимен

преди 4 месеца

Кога ще ни стигнат германците? късна есен, Варна, вятърът те повдига във въздуха, 2 сладоледа 14 лв. Продават на грамаж, не на топки като назадничавите немци и ти слагат колкото си искат без да питат. До Германия ли да пътуваме за социален сладолед?

29

Анонимен

преди 4 месеца

аз го прая с вода и есенция и го праодаам на бааламите

28

Анонимен

преди 4 месеца

Ама те и мляко слагат в сладоледа?

27

еко такса Бате!

преди 4 месеца

ток се арчи!

26

Христо Христов

преди 4 месеца

До 30 "Най-вкусните бяха Магнум и на една гръцка фирма във хладилници" - гърците от Делта правеха Магнум и Бос у нас. После Нестле ги купи и за да няма вредни съставки промениха рецептата... и станаха безвкусни.

25

Гледна точка

преди 4 месеца

По принцип, топките са много ценно нещо. Защо тогава да не се вдига цената и на топките на сладоледа?

24

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Слава на Америка . Може още , двойно за следващата !

23

Някой

преди 4 месеца

Най-вкусният сладолед беше в детството ни някъде до тинейдърство. Най-вкусните бяха Магнум и на една гръцка фирма във хладилници. Сега не знам същото ли е качеството им. От кантите някога беше вкусен. Също и от машина. Само, че сега след хиляди обработки на храните нищо не е същото. Дори почвата..... Има си и някой принципи от стари хора не знам така ли е дълги години една култура на едно място засадена след това почвата не е същата....опрашването с ГМО също унищожи сортове...

22

Някой към 7

преди 4 месеца

Така беше преди и ок. Сега сме убедени в безмерни граници без пари да ми дават не искам да ги знам и видя. Много зло ни причиниха какъв им беше проблема не разбрах прости ли са или мразят за спорта, но от нас лошо не видяха, а отвърнаха безмилостно жестоки също колкото много германци.... Затова сега идва време да си скубят косите, но са толкова прости, че не е ясно ще разберат ли защо..... Предизвикаха нови чувства в най-добрите хора на света и нито едно чувство не е добро...смятай...

21

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

Преди 30 години купувах от Русия сладолед от тяхните пазарчета за 50 копейки.Сега купувам същия от местния руски магазин за 2 лева.Интересно е че същия прекрасен вкус се е запазил след толкова години.

20

Някой продължение

преди 4 месеца

Също там не правят проблем и слагат повече. Може и топка сладолед 1,50 си беше миналата година никой не прави проблем, че си седнал на маса естествено се съобразявам да е на крайна маса има поръчки, сервитьори и ако е пълно ще си намерим място на някоя пейка. Сега разбрах, че тази година е станал 1,80 и поради финансови причини свихме бюджета много. Спонсорираните олинклузив да ходят.Също скупите сапуни електронни по 2,60 пълнител сега сме на обикновен плюс още много други ще реват, че фалират

19

Анонимен

преди 4 месеца

Каква новина :) Свършиха се гадостите в България и започнахте по света да търсите :) да, скъпо е. И?

18

Някой

преди 4 месеца

При нас стана 1,80. На центъра е хубав, но преди две години мисля още беше 1,20 може да си вземеш за себе си и детето, но ако седнеш на маса трябва да си платиш по-скъпо по 1,50. Затова избягахме от там не, че настрани няма пейки, но ако масите са празни за 5 до 10 минути голям проблем.... Сега там сядат само съмнителни хора и много избягаха да ходят на центъра. Нищо не е същото. На другият сладолед дори скъпи мелби над 10 понякога не ми беше проблем ако са любезни и усмихнати.

17

Христо Христов

преди 4 месеца

И КОЙ нормален човек се интересува от германия? Още повече да ходи на затресавищните им острови?

16

Мони и Домчил

преди 4 месеца

Ближи си сладоледа!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Вода, канцерогенни подсладители и палмова мазнина - това има в сладоледа!

14

Анонимен

преди 4 месеца

ЯЖ ...ЯЖ...СЛАДОЛЕЕЕЕДам в България дори "млякото" НЕ Е мляко - а какво остава за инжинеринга и химията в "млечните" продукти..Продават се "хранителни продукти " евтини суровинни имитатори- заместители, натъпкани с ароматизатори, набухватели и всякакви алхимични заместители и отпадъци... и да не забравяме - "ЕЕЕЕЕ"- та за "разкош" и най- вече "КАРТИНКИ" - ХРАНА ЙОК ( само на село)

13

Дзъ

преди 4 месеца

София. Ул. Шишман - 12лв. с добавки разни. Не ни занимавайте с немски сладолед на смешни цени. Още не могат да ни стигнат

12

555

преди 4 месеца

Нормално по островите да е по скъпо , все едно цените по нашето Черноморие в сезона .А този остров , Силт всъщност С(З)юлт , е островът на милионерите .

11

Ако внасят

преди 4 месеца

От Русия, както беше, по- евтино ще им излезе!