31

Надя Драганчева от

преди 3 седмици

Надя Николова Драганчева се казвам и съм от гр.Тутракан.Аз съм на 72 години и си търся млад любовник, който да юе задоволява сексуално много

30

Анонимен

преди 3 седмици

Важното е да не се връща социализма, че беше баси скуката, не можеше да се мръдне от тъпата България, нямаше марихуана, само българска и скапана руска музика и филми. Подобна малоумщина да се забрани в конституцията. Лошото е, че елементарните българи с друго не могат да се справят, освен с крак върху канчето

29

Анонимен

преди 3 седмици

Абе, стига сте наливали пари на дъртаците, баси държавата

28

Пенсионер

преди 3 седмици

Тъжна новина за дежурните манипулатори Дацов, Христова и Шулева.

27

Анонимен

преди 3 седмици

По вре.мето на бай тошо пенсиите също не бяха високи но пък хляба струеашве 15,ст типовият 26 ст добруджата и 32 ст белият домсти 40 ст кг краставици 40 ст кг. Сирене краве 3 лв кг. Кашкавал витоша беше 4 лв кг. Сух шпеков салам 4,50 лв. със 100 лв пенсия се живееше като цар. Сега със 600 лв пенсия умират от глад.

26

Анонимен

преди 3 седмици

До Спокоен 23 Това може да се реши като се онаследява пенсията като наследство, но ако няма живи роднини става кофти. Наистина не е справедливо да се внасят пари цял живот и после да следва такава подигравка с труда на хората.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Еми хубаво е, че пенсиите по проект на ПП-ДБ са били 11%, и че накрая са останали на това ниво. Кер за Възраждане, от които нито един не знае какво мисли по темата, и затова са се изнесли от гласуването.

24

Крум

преди 3 седмици

До СпокоенРоб до гроб. В моя квартал над 95 % от мъжете измряха между 65 и 69 години. А мъжете ще се пенсионират на 65-67 години.

23

Спокоен

преди 3 седмици

Знаете ли колко време получава пенсия един български мъж. Хванете се да не паднете! Три години и половина!Не ми го е казала "една жена на пазара", а си го пише в сайта НОИ. Сериозно ли очаквате аз да наливам пари 40 години за 3 години пенсия?

22

Николай II

преди 3 седмици

Алоо, "Анонимния" - "35 години режим на демократите, 35 години мизерни пенсии и заплати." През 1997 г. комунистическото правителство "Виденов" занули държавата. Трябва да броиш от нулата през февруари 1997 г. до днес. СПРАВКА: ФЕВРУАРИ 1997 Г. - минимална пенсия 3,75 щ.долара и мин.работна заплата - 6 щ.долара. До края на 1997 г. правителството на Софиянски направи мин.заплата на 25 щ.долара. По това време в другите бивши соц.държави в Европа заплатите и пенсиите вече вървяха стабилно нагоре.

21

Стоян Стелий

преди 3 седмици

Предизборен цирк на ПуПуДейБъЛГБТФКШ+ неаdeк8атните неолибералфашаги! Напълно излишно събрание,даже изказванията им бяха на друга тема - съсел АкаДенкофф с нежния си немощен гласец :Бате Бойко молим ти се нека направим пак правителство след изборите... Кокорчо: България цъфти и вързва,българите са забогатели в пъти повече и догонваме Румъния... Изи Митева : Възраждане са виновни! Те са анти-евроатлантици... МаЛтин ДимитЛов: Длугали,нека си подадем ръка и да се обединим в нова сглобка! :) :)

20

Анонимен

преди 3 седмици

До дядо . . .Не помниш ли дядо , че преди 25 години беше милионер. Тогава 1000 марки бяха обаче един милион. Не е важно дали пенсията ще ти е 1000 или 100000 лева, важно е какво може да си купиш с нея.

19

Анонимен

преди 3 седмици

СТАНАХТЕ СМЕШНИ !!!

18

Тексас

преди 3 седмици

И какво като ги вдигнете пенсиите ? Нищо.

17

дядо

преди 3 седмици

Но защо ще ги вдигат? На мен пенсията ми стига. На нас пенсионерите са ни достатъчни пенсиите. Аз дори бих предложил да бъдат замразени за 2-3 години на сегашния размер. Не бива да се прахосват държавните пари!

16

Забогатял

преди 3 седмици

Тутракански кяр , да им дам на тези хиени две пенсии по 600-700 лева и да си платят всичко за месеца , така е тука в блатото -трима лапат триста зяпат, ама всеки си заслужава управата карай там сто лева на месец стигат.

15

Анонимен

преди 3 седмици

До 1... Напълно естествено...расте инфлацията и минималната работна заплата, расте и минималната пенсия..

14

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв стимул имат работещите да се осигуряват на по-високи суми, когато виждат как пенсионерите са с 600-900 лева пенсии? Какъв е стимула им и да останат да работят в България? Защо да го правят, за да получат накрая 600 лева пенсия ли?

13

Анонимен

преди 3 седмици

35 години режим на демократите, 35 години мизерни пенсии и заплати.

12

Анонимен

преди 3 седмици

ДЕМОКРАЦИЯ, ПРОМЯНА, НАРОД! Победиха мръсните тирани от анадола.