17

И.Б.

преди 3 месеца

Дано се възроди билколечението в България. Неопетнената природа има лек за всичко. Страната ни разполага все още с висококачествени билки, голяма част от които се изнася. Да не попилеем това наследство, а да го запазим. ИИ е едно от новите средства за забогатяване на определен кръг от хора.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Това не са лекарства, защото не лекуват нищо. Просто те дрогират така, че да не го усещаш много. Че другите ти здрави органи се тровят от хилядите им странични ефекти никой не го интересува.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Това се прави от 15 год поне. ИИ просто пресява кои варианти на лекарства е смислено да се тестват лабораторно и пести милиони. Никаква новина няма тук.

14

Щирлиц

преди 3 месеца

Sаnоfi?Ето чии лекарства няма да купувам.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Бъдещето е без лекари и аптекари, и подобни, ИИ ще създава лекарства, ще следи за здравето чрез сензори, ще изписва лечение и ще се грижи за здравето. Може би и роботи да помагат в лечението и грижите. Успешни или не, бъдещето е тяхно - ИИ и роботи.:))

12

Анонимен

преди 3 месеца

Какво да очакваме от онези, които промениха дефиницията за "ваксина"? Ето, че сега шарлатанията в медицината, ще се нарича ... Обърнете внимание, че става дума за "изкуствения интелект върху пациенти, които чакат ново лечение". Които чакат НОВО лечение, докато чакат, ще си плащат мноооого добре.

11

Плацебо

преди 3 месеца

Всяка симулирана, иначе медицински неефективна интервенция (операция, химически разтвор, хапче или психотерапия), която се назначава с предполагаемо терапевтично въздействие, каквото всъщност няма. Понякога пациенти, получаващи плацебо лечение (инертно вещество, напр. захарно хапче), за което обаче вярват, че е ефективна интервенция, могат да получат въображаемо или действително подобрение на медицинското си състояние

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 9. Бачкаторите не са застрашени. Няма толкоз много машини по света, които могат да ги заменят. Машините не могат каквото могат бачкаторите. Няма такъв ИИ сътворен все още и вграден в такива машини. Далечно бъдеще.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Не е въпросът какво могат хората. Въпросът е дали го могат по-добре от машините. И ако помислите (шегичка), ще видите, че и вие сте застрашени, не само "бачкаторите".

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 3. Без обикновения бачкатор не може. Без всички останали може.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Добре.

6

Не ме интересуват...

преди 3 месеца

все някога ше се мре...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Медицината и технологиите вървят напрад с гигантски крачки. Само подозрителният антиваксър- бг- конспиратор халюцинира . Не е лесно като *** и необразован да си и прозорлив.

4

Пловдив

преди 3 месеца

Дано да хващат че вече няма на пазара интересни неща .

3

Анонимен

преди 3 месеца

ИИ ще накаже жестоко обикновения бачкатор, само 2% от хората могат да мислят!

2

Анонимен

преди 3 месеца

А тези лекарства дали ще са достъпни за хората на базов доход, останали завинаги безработни заради ИИ? Или ще бъде - персонализирана медицина за 1% и никаква за 99%?

1

Анонимен

преди 3 месеца

ИИ-то направо ще изчишслява на какви Апчета ще ти мине животът. Като гледам какви реклеми са за син-,про- и пребиотици вървят по тв за бебета, имуностимулатори всякакви, не знам как ще оцелее здрав организъм. Тия бебета, като ги тнапълнят с всякаквите биотици, дето организмът им трябва да ги създава, какво правят по-нататък? Коремни болежки и хапове до края. Имуностимулаторите са нож с две остриета, но рекламата върви и народът поглъща. Но по-здрав не става.