25

Анонимен

преди 3 седмици

Заради поредните предсрочни избори ви отложиха голямото поскъпване за другото лято. Не се притеснявайте. Тока от другата година става между 50-60 стотинки за киловат. Не говорим за проценти, а ще се увеличи с пъти. Да благодарим на сглобки, шарлатани и подобни

24

Анонимен

преди 3 седмици

Няма ли някоя мисирка да попита управляващите, защо изведнъж АЕЦ-а вдига цените с 30% . . . Или не иска да се шуми, че причината е новото демократично гориво от уестингаус

23

ЕДУАРД МЪРФИ

преди 3 седмици

АКО ЕКСПЕРТИТЕ УПОРИТО ВИ УБЕЖДАВАТ,ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА НЯМА ДА НАРАСНАТ,ЦЕНИТЕ ПО НЕИЗБЕЖНОСТ ЩЕ НАРАСНАТ С КРИТИЧНИ ТЕМПОВЕ; КОЕТО Е ЕЛЕМЕНТАРНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ЗАКОНА, АКО НЕЩО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЛУЧИ,ТО ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ И ТО В НАЙ-КРИТИЧНИЯТ МОМЕНТ!!!...

22

Анонимен

преди 3 седмици

Какви са тези "експерти"!? Един каза онзи ден увеличение с 30 до 50%, днес друг - с 5%!? На кого да вярваме!? Как ги правят тези сметки - с хвърляне на боб или поглед в тавана, делено на две!? Смешници!

21

Анонимен

преди 3 седмици

След затварянето на Марица Изток от променкаджиите е нормално токът да започне стремглаво да расте.

20

Казума

преди 3 седмици

Вместо, Белене досега да се е изплатило половината, те копаха 5 години една дупка, окрадоха сума пари и сега ще подарят каквото беше купено на Украина. Слушал съм хора да обясняват. че ще подаряват техниката за да не мове да се провери колко от "купените" неща всъщност са само на хартия за да се усвоят парички.

19

ВСЯКО УВЕЛИЧЕНИЕ

преди 3 седмици

Е САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПЛАЩАТ > ромите и олигарсите ток и вода не плащат

18

Фед Красивия

преди 3 седмици

До 13 само да та светна че бизнеса ни компенсираха Кирчо за 2-3 месеца с по 40 лв някъде.Тва е ЦЯЛАТА компенсация на приказки.В Боженци едно спане е 115 лв.Ай,лека вечер.

17

Петър

преди 3 седмици

Гласувайте пок ,за ПП и ДБ буахахаха

16

Т.е

преди 3 седмици

Пишете го 50%.КЪПЯТ НИ С ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК,ВЪН ОТ ЕС И САЩ ВЕДНАГА ТОВА СА ЛЪЖЛИВИ ТРЕТОПОЛОВИ ***, КОИТО НИ ИЗЯЖДАТ ОТ ВЪТРЕ НА ВЪН!!!

15

Сиромах

преди 3 седмици

Четох и слушам,че ЕРПетата щели да ни искат пари независимо дали имаме консумирана Ел енергия!Ами то народа да започва да иска заплати без да работи!Тия управници да си направят заплатите до 2-3 средни заплати и според дохода си да заплащат по-висока цена на вода,ток и всякакви други битови консумативи и услуги!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Почти всяка нощ имам спирания на тока последните 6 месеца, това на нищо не прилича.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Значи бизнеса може да го компенсирате ако цената на тока скочи над 200 лева за мегават,на Гутьо обаче трябва да му опразним джобчето с пет процента увеличение?Де дърво,Де,ама явно докато не заиграе по вашите гърбини няма да мирясате!

12

За тричане

преди 3 седмици

Касичев е един от крупните съсипватели на енергетиката и е за тричане.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Е нали като се либерализираше и щеше да поевтинее, освен това непрекъснато пишете за отрицателни цени на тока, КО СТАНА? От де туй увеличение?

10

Така се Вари Жаби

преди 3 седмици

по 5%, но редовно и хоп неусетно цените станали 300% отгоре!

9

Умберто Тоци

преди 3 седмици

Ще ви гонят енергийни смоци.

8

Анонимен

преди 3 седмици

НЕК се води от търговец на ток от частния бизнес, какво друго очакват. Човек който се е занимавал с производство на стъклени бутилки, пак частник е техн. директор. Алчни капиталисти които се грижат за собствения джоб, през правилните фирми ще мине всичко. HR е пенсионерка, която също е от частния бизнес и тъпче безумни количества хора без опит в сектора, но пък роднини, близки и деца на правилните хора. Трагедия е,а за капак и Марияна на В.Сиемонов дето беше на туризма и вице и тя се вихри.

7

до 1

преди 3 седмици

спокойно, ще додат ортаците от сглобката и ще го хасфалтират фонда, нема се притестняваш. ще продадат добруджа и тракия на блек рок, планините на вангард и после ще ни чемиширят и ще заселят израелците по нашите земи.

6

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

А реално 30.