146

Анонимен

преди 1 месец

Раковски е минал френска политическа подготовка, а както е известно французите не са очаровани от руснаците, понеже Петър е ползвал жената на Наполеон по предназначение по време на порестоя на руските войски във франция. Та толкова по въпроса. Иначе самия Раковски не е разузнавал информация за разположението на турските войски в полза на евроатлантиците. Правил го е за единствения, заинтересован да освободи Българските земи от "Османско Присъствие" - руснаците. Раковски е бил ртуски шпионин

145

Анонимен

преди 1 месец

Наистина Поилша е провокирала Хитлер да ги нападне. Имали са съюз Полша и Германия. Военен съюз. Хитлер е поискал от Полша коридор за немската армия до Беларус и Полша отказва. Причината за отказа е прозаичен - имперските амбиции на Полша винаги са били свързани с Белорусия като колония на Полша, а Хитрлер заплашва да им я вземе... И като не получава коридов Хитлер си прави сам коридора.Понеже руснаците знаят плабновете му подпират от другата страна. И Хитлер поне временно се съгласява.

144

тайното днес

преди 1 месец

Толкова е тайно че има 150 коментара.

143

Анонимен

преди 1 месец

Трети ден стои тази статия . Няма ли нови украински победи и успехи ?

142

123

преди 1 месец

До До 132Така е,светло бъдеще се очертава.Ще го посрещнем,ще му дадем свичко което иска,журналиститие ще бъдат свободни да пишат какво си искат без да ги е страх ,че ще ги пратят в "Черния Делфин",ти най вероятно ще замениш сегашната си кола с новите супер луксозни москвич и волга.Газа ще е безплатен, водката също.Въобще-ПРИКАЗКА!

141

Чери00

преди 1 месец

До ароматния пръчБраво момче, много, много точно показваш как се треоят украинците и запада!Браво, много точно!

140

ароматния пръч

преди 1 месец

Руснаците им преподаха урок на украинската армия как се действа с украинската тактика преложена от натовските съветноци през лятото на армията на Украйна.Това е което се случва.В малки групи,много на брой без танкове,атакуват окопите им и от противотанковите мини полза няма.Разликите са две.Основната разлика е в огневата мощ на руснаците,които буквално преди атака засипват окопите им с бомби и спаряди и преди да са влезли в тях украинците вече са отстъпили за пореден път.Имат огромна огнева мощ.

139

Охрид-Кривой рог До

преди 1 месец

Кравар Евроатлантик: Този рог го наври под опашката. Само това знаете да пишете " Кравар Евроатлантик", вие руските папагалчета к0хи.

138

До 132

преди 1 месец

Не само, че няма да го спираме, но ще му организираме и подобаващо посрещане!

137

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

136

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Само да припомня един от бисерите на Вожда: "Полша е виновна за ВСВ, защото е принудила Хитлер да ги нападне". Нека не забравяме мозъчните прадни на Воваа.

135

82-ОДШБр

преди 1 месец

Зеленски към шефа на ГУР: Буданов,казах президент расии,а не президент Раиси

134

Анонимен

преди 1 месец

Няма разлика между уркофашистите и израелските ***, воюват с цивилни и мирни граждани. Това е тероризма в чист вид, на наркомана му е ясно че е пътник и ще бъде съден. А най лошото е че под давлението на скапаните склеротични кравари целия ЕС и розовите евроатлантичета помагат това да се случва. Жалки ***

133

Анонимен

преди 1 месец

Много тайно е, щом вие го знаете!

132

Анонимен

преди 1 месец

ТЕ ЗАТОВА ПЛАЧАТ САМО ЗА ХОРА ЗА ОРЪЖИЯ ЗА ПАРИ ХОХЛИТЕ ЩОТО ВСЕ ПРАЩАТ А НАКРАЯ БЯГАТ ПАНИЧЕСКИ НА ИЗГОДНИ РУБЕЖИ ЗА КРИЕНЕ

131

Хайли лайклитата

преди 1 месец

"Мините стоят на пътя и по-късно на следващия ден, казват от звеното, са ударили една бронирана кола и автомобил с мека обшивка." - линейка и лек автомобил... бераво на хероите! В ответ всички руски мъже от селището се записват доброволци!

130

Крим е руски

преди 1 месец

досега никой не може да го оспори :)

129

Урки - терористи.

преди 1 месец

ЗАТОВА е цялата операция от страна на Русия. Само си представете какъв тероризъм щеше да се развихри ако не бяха отнесли тупалките!

128

Крим не е руски

преди 1 месец

хубав ден за българската демокрация.

127

Анонимен

преди 1 месец

Приказка от 1001 нощ а фронта се мести...