118

Някой до 96

преди 3 седмици

Топ отговор. Картери и некъдърници

117

Някой до 99

преди 3 седмици

Топ отговор

116

Някой до величие

преди 3 седмици

Да бъдем или да не бъдем?????? Демократично ни жертваха. Както казваме след нас и потоп ако ще да е....... Моят глас е важен ама не в тоя живот.

115

Някой

преди 3 седмици

Демокрация е гледаме да я запазим. Да спасим нашата демокрация. По демократично време стават разни неща като през комунистическо и всяко друго ....... Но демокрацията ти дава шанс толерантно и демократично да решиш сам да работиш или да не работиш???? Да бъдеш или да не бъдеш????? Да ни има или да ни няма?????? Нали умните са на пазара на труда демократично не разбираме къде е проблема? Прости сме.

114

Някой

преди 3 седмици

Ако знаех, че ще дойдат такива времена нямаше да уча нито да работя. Всеки *** и всеки престъпник богат или с облаги наготово ако престъпна безбожност всички богати и на свобода. Защо да уча и защо да работя като сме ограбени експлоатирани и заплашвани от всички дори и от "свой".????????Нямаме стимул за нищо освен един страх от всичко и всички луди и престъпници под различни форми....

113

007

преди 3 седмици

Аз ако имах толкова целулит като мацката на снимката не бих сложиж къси панталонки.

112

Анонимен

преди 3 седмици

Хората не са длъжни да работят. При комунизма трудът беше задължителен, вече не е. Тия дни прекалиха със статистическите данни колко хора не работели, на каква възраст били, с какво образование били...

111

Перничанин

преди 3 седмици

От сичко най мразим да работим

110

Цветан Камелий

преди 3 седмици

Демокрация, сър!

109

Анонимен

преди 3 седмици

Ами на мен баба и дядо ми дават, а аз за какво да работя и в тях живея с гаджето т.е. и от апартамент нямам нужда. Да го духат брокерите !!!!

108

Алекс

преди 3 седмици

В тази възрастова група има много,които работят в чужбина.НСИ дали отчита това или за по-лесно ги пише безработни?

107

Сифилиско

преди 3 седмици

Най-хубавия лев, е недадения на държавата лев.

106

Анонимен

преди 3 седмици

До Еххххееееййййй:Ами да бяхте лекари, адвокати или там нещо а което има работа, а не психолози, филозофи, политолози и т.н. или пък със съвсем килийно образование и никакви търсени сериозни умения.

105

Народе????

преди 3 седмици

Още ли спите и се страхувате да изкажете собствено мнение, заради една умряла работа с лоши условия и ниско заплащане? Къде са вашето себеуважение, съзнание и потенциал, нима са закърнели из под тъмната хватка на алчния псевдо капиталист! Време да се събудим и да въстанем!

104

до 102

преди 3 седмици

Като програмист, бих те посъветвал да не ставаш програмист. Защо, така моя си работа. Ти какво ще направиш - твоя си работа.

103

!?

преди 3 седмици

Защо са безработни? Какво са учили? Какво могат? Кой ги храни?

102

ВЕЛИЧИЕ

преди 3 седмици

Айде стягайте се,че 70,000 алахакбаровци пристигат тук!Договора с ЕС е подписан на 4 очи от Герб,ДПС и ППДБ!ДО НЯКОЛКО ДНИ ТРЪГВАТ!Коментари нещо!?

101

Еххххееееййййй

преди 3 седмици

Къде са умно-красивите и талантливи продажници да ни сочат с пръст и натякват как ние останалите, които не сме IT сме некадърни копейки, и как трябвало да се преквалифициране? Как видиш ли за нищо не ставаме! Боже прибери си вересиите!

100

Жени пеперудки

преди 3 седмици

Мъже с пари от техните. Това са ни младежите до 24г. Ни учат ни работят. С кола и апартаменти.

99

Анонимен

преди 3 седмици

Тая на снимката по колко пъти мислите си го слага на ден?! Кога да и остане време за работа. Младите или се дружат или се праскат като зайци. Ква работа кви пет лева. Ще си покаже минджата в нета и хоп ето ти надницата за седмицата.Това е икономика 21ви век. Нека централните банки продължават да наливат пари а после се чудят що никой неще да работи. Ще става много по-зле!! Докато се усетите и всичко ще се е сринало.