9

Анонимен

преди 1 месец

Супер, лятото ще е хубаво и приятно там. Миналия месец бяхме там и не само на кафето не са пипнали цените, а и на всичко останало, единствено зехтина е нагоре. При нас всичко е спекула.

8

Гошо

преди 1 месец

Супер ,там сме значи ! Какво да диря при нашите мутри ? Взимат ти левче за *** да ползваш тоалетната на заведението след като си изпил 10 бири. Това го няма никъде !

7

АзъКанъАзъКанъ711213

преди 1 месец

Невероятно! Точно се бях притеснил до ужас,че ще поскъпне кафето на етиопците гърци.Браво.О да се научат да правят мусака,ще вече не знам колко стотин човека ми разправят,ще ги влачи запек поне две седмици след тая гадост с три кила брашно ,ще да спестят материал. Смешни африканци сиртакликски !

6

Значи и тази

преди 1 месец

Година кафето ще е по-евтино в Гърция, отколкото в България, както и всичко друго. Като изключим само горивата, което е странно.... На по-скъпи горива, по-евтина храна...

5

Анонимен

преди 1 месец

А райбер с кафето предлагат ли? Или Таи закуска?

4

Кръгъл иди OT

преди 1 месец

Aaa, нема нищо, аз сметам да ида при мутрите на фекалната яма да ми одерат кожата както требе.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ганец цената е мистична като теб. Когато се научиш да търгуваш ще разбереш колко си неадекватен с такъв въпрос. Цената за доставки на едро в пристанища е една. За теб от там до тук в склада е друга. После още няколко ганеца като теб от веригата до селския магазин. И цената ти е като на курорт. Едни печелят от продадено количество и имат евтино навсякъде. Други ганчовци препродават десет пъти искат да печелят от цени, спекулират и нямат ни пазар ни печалба ни нищо.

2

Анонимен

преди 1 месец

Гърците знаят как да търгуват още от преди новата ера. Тук ганеца обаче решил да печели от надути цени спекула измами и кражби.

1

Аи

преди 1 месец

Според наличната информация пазарът на кафе в Гърция се очаква да регистрира слаб растеж или даже лек спад в периода 2024-2028 година. Очаква се обемът на пазара да достигне около 0.9 милиарда долара до 2028 година. Хармонизираният индекс на потребителските цени на кафе в Гърция е бил 139.45 точки през март 2024 година, според EUROSTAT. Прогнозите са смесени и зависят от много фактори, като например световната продукция на кафе, потреблението, излишъците на пазара, както и икономически условия. Така че, не можем да гарантираме стабилност в цените за предстоящото лято, но изглежда има потенциал