51

Анонимен

преди 3 месеца

До 25. Точно така! А половината специалности в СУ например са или "защитени", т.е без такса, или с такса около 600 лева ГОДИШНО. Това Е безплатно. Какво повече искат?

50

НАУКА-ЦЕННА И СКЪПА

преди 3 месеца

ПРАВИЛНО ПРОФЕСОРЕ,ТРЯБВА ДА Е ПЛАТЕНО ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ИГНАТКО ДА ВЗИМА ПО МИЛИОН ЕВРО ЗАПЛАТА!!!...

49

Хбеи

преди 3 месеца

Да направят направо бак(а)лаврите 10 години, че доцентченцата и професорчетата да папкат повече

48

Анонимен

преди 3 месеца

Игнатов е Калинка на ГЕРБ, а раздава акъл.

47

Антидемонократ

преди 3 месеца

Мили сънародници, много "висшисти", а без работа по специалността. Който има вуйчо владика, той ще печели "конкурси" и ще заема всякаква синекурна длъжност. Да живее ДЕМОНОКРАЦИЯТА!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Много добре направи правителството "Денков" че направи достъпно образованието за всички! Сега такива като този египтянин ревът. Махнаха спец.съда и сега всички минават през един съд. Няма за Божков или за други. Всички под един съд.

45

Спонсор

преди 3 месеца

ПРИ ЖИВКОВ БЯХМЕ 9 милиона и 22- 23 университета! А сега населението НАПОЛОВИНА с 44 СВИНАРНИКА! На Софийския само името му остана, друго няма там! ЗАКРИВАЙ! ОТ ПАРЛАМЕНТА мое да дадем една рота на УКРАИНА! Със взводни БОКО, ГНОМА и ПРАСЕТО! ША ги води БОЙКИКЕВ и ЗКПЧ МАГАРЕВ!

44

Спонсор

преди 3 месеца

44 УНИВЕРСИТЕТА, ПРОИЗВЕЖД АЩИ КУХИ *** И ФАЛШИВИ ИСТОРИЦИ И НЕЛЕГИТИМНИ ПРОФЕСОРИ!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Този египетски фараончо направи евтино раздаването на титли и размножи евтините "игнатовчета". Титлите не трябва да са евтини. Ментетата му "игнатовчета" разсипаха висшето образование.

42

Вълканов

преди 3 месеца

С това платено висше образование , се лишават бедни, умни и талантливи деца да получат повече знания. В това изказано мнение се виждат опасноста, умните деца да затъмнят галениците и недотам умни мамини дечица. Защо не си отворите очите, за да видите, че много от "завършилите више" са негодни за работа. В Соца също имаше много такива висшести". При кандидатствуване за работа в чужбина, много от тях отпаднаха, а заминаха умни "среднисти", които надхвърляхя по знания "висшистите.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Дърт комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))

40

Гоце

преди 3 месеца

П..р..о..с..т ИИ. Даже и поговорките ни не знае.

39

Гоце

преди 3 месеца

Прав е човеко! Оти иначе откаде пари. И..д..и..о..т. тая болонска система до тук ни докара. Пълна профанизация на индивида и Убразованието. Който плаща ще има виШУ, който не може, навън да мие чинии. *** народ, слаба държава.

38

След детска е лесно!

преди 3 месеца

В София веднъж успееш ли да влезнеш ли в детска градина, другото вече е лесно та чак до доцент нема проблем.

37

Реалността

преди 3 месеца

Оня ден във фирмата една с доктурантура дойде да кандидатсва за място дето се иска средно. Шефа не я взе , вика : "Тая за мойто място ли е дошла с една раница дипломи -аре нема нужда..." и назначи една 18 годишна да носи кафета поне...

36

Кауза пердута

преди 3 месеца

50 университета бълват професори на конвейр. Полсе тия професори искат американски заплати , а предлагат Пернишко ниво на преподаване...

35

Кой ще плаща ?

преди 3 месеца

Безплатно да е за дефицитни специалности като медицинска сестра или ядрени физици само с опция 7 години минимум да работят в България . За другите само степендии с отличен успех защото 50% бегат в чужбина и само текат пари и мозъци,,, Да не говорим че 70% са все адвокати и икономиссти и се чудят как да помпат имотите като станат брокери оти нема рабита за нотариуси и меринджей за всички. 20% пък са психолози и стават човешки ресурси и ссе почва един анализ на личноста на интервюто като за ФБР...

34

Аха

преди 3 месеца

И като не ги учите на нищо същественно, ще ходят да си плащат в Софтуни, пък проф доц моц у пенсия

33

Анонимен

преди 3 месеца

Този примитив е персонално отговорен за събарянето на ВАК, което напълни Бг с измислени професори, доктори и тем подобни.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно, не може всичко живо да има висше.