44

Шефа

преди 3 седмици

Кой? ,Кой? При всички случаи няма да е американски пудел като в Украйна!

43

Анонимен

преди 3 седмици

Кое е скандално и противоречиво? Израелските военни и хуманитарни престъпления в Газа ли? Над 30 000 палестинци и граждани на други страни бяха убити от израелските бомбандировки. Аман от такива платени репортажи да ги защитават. Тази държава извърши невиждани престъпления в Газа и засенчи войната в Украйна. Международният Наказателен Съд е напълно прав и прокурорът се обоснова съвсем детайно, ама явно не са го слушали.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Газа е най-големият концентрационен лагер под открито небе в човешката история. Според правоверните евреи ТЕ са построили болниците и инфраструктурата в Газа и СИ я събарят. Искам снимка на правоверен евреин роден след 1960 година, който слага камък върху камък.

41

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Не разбирам за какво е този шум. Израелците по културен и цивилизован начин обясняват на палестинците, че да отвличаш, изнасилваш и убиваш деца не е "борба за свобода".

40

Пловдив

преди 3 седмици

Тоя мистър пропър много се е пекъл на слънце .

39

Технология на злото

преди 3 седмици

Социалните мрежи са основният спусък за задвижване на "цветните революции". Наркотиците са част от заверата, дават се на протестиращите за повдигане на градуса. Меката сила на НПО инвестира в местното образование, здравеопазване и култура. Когато дойде часът Х за детонация на събитията, завербуваните агенти във властта, вдигат юмрук и повеждат талпата, начело с платените протестъри. .

38

Анонимен

преди 3 седмици

Отворено общество е основното НПО, което провежда "мек държавен преврат", т.е.диверсия, т.е. държавен преврат или "цветна революция". В Израел има също закон наречен "Прозрачност", който задължава всички НПО да декларират приходите си от външни държави и наричат въпросните НПО чужди агенти. Същата история е в САЩ, Русия, а у нас КОГА?

37

Анонимен

преди 3 седмици

Украинците, които режат историческите си корени, традиции, ценности, които заменят православната си религия с католическа, които заменят славянския си произход и история с глобализъм и бездържавие, защото това е глобализмът, които се избиват с братовчедите си руснаци, е, тези за какво да ги уважавам!?Натаняху поне воюва с араби, а не с евреи.

36

ПОРЪЧКАТА СРЕЩУ

преди 3 седмици

НЕТАНЯХУ ИДВА ОТ САЩ, ОТ ХАЗАРСКИЯ КРЪГ ОКОЛО БАЙДЪН > всички трябва да дават оръжие на укрите, а Израел не дава

35

Анонимен

преди 3 седмици

"Защо точно сега се издават еднакви заповеди за ръководствата на Израел и "Хамас"?"--------------------А кога? Да изчакаме Нетаняху да закръгли цивилните жертви на 50 000 ли?

34

Анонимен

преди 3 седмици

"Керемедчиев уточни, че територията на Израел не е под юрисдикцията на Международния наказателен съд"...................Достатъчно е само еврейския терорист да излезе от Израел и ще му щракнат белезниците.

33

ППУТИН НЕ Е РАСИСТ

преди 3 седмици

МНОГО УВАЖАВА ПРАВАТА НА БЕБЕТАТА И ДЕЦАТА В УКРАЙНА.... ССМАХНАТИ ЕННИЧЕРРИ...

32

Анонимен

преди 3 седмици

Керемедчиев, братко, постави се в положението на една жена, палестинска жена, която е износила 9 месеца детето си, отгледала го е в нищета и болести до 6-11 годишна възраст и в следващия миг го вижда мъртво без ръце, крака, глава или, както дойде бомбардировката с американски бомби. ОПИТАЙ СЕ ДА СЕ ПОСТАВИШ НА МЯСТОТО НА ЕДНА ТАКАВА ЖЕНА! И после защо арабите са гадни...

31

Анонимен

преди 3 седмици

Човекът Керемедчиев го натрапват като бъдещ външен министър, а защо не Премиер на РБ?! Новата му жена е PR и го мотивира да качва клипчета в Tik-Tok от скъпи ресторанти за да е популярен в очите на снобите, а и на гладните...

30

Анонимен

преди 3 седмици

Браво Бенджамине, бой до край!

29

Анонимен

преди 3 седмици

"Пред България сутрин Керемедчиев определи решението на главния прокурор като скандално и противоречиво."----------------------Нетаняху е масов убиец. Няма нищо "скандално", нито "противоречиво" в заповедта за ареста му.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Керемидчиев е расист. Това е човек, неспособен на емпатия. Това е човек, който искрено вярва, че едни хора имат право да ВЛАСТВАТ И ПОДЧИНЯВАТ НА ВОЛЯТА СИ други хора. Този човек е "БОК*лук*" в сегашната си форма на съществуване. Дано Бог да го вкара в правия път!Това обикновено се случва чрез тежък катарзис. Пожелавам му го от сърце!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Заместник външен министър на България не трябва ли да се занимава с отвлечените от арабски джихадисти български моряци? Какво е тръгнал да коментира теми, които освен че не разбира въобще, никак няма да стоплят децата на тези българи, чакащи всеки ден новини за бащите си? Тоя път няма Саркози да ни чисти кирливите ризи, хайде да видим що за 'дипломация' имаме? Нали уж много добри 'приятели' сме с брадатите иранци, защо пак нищо не се прави,а?

26

този

преди 3 седмици

си е папагал откъдето и да го погледнеш.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Този до сега нищо не е познал!