122

Мандо

преди 3 месеца

Брей европейска работа , такова полагане на сафалт съм виждал само в Африка ! Браво сега с тази перфектна настилка нсо няма да убиват повече хора . Като гледам снимкаата ще издържи поне до следващата пролет...бравус ...лента рязаха ли за новата отсечка ?

121

Алекс

преди 3 месеца

Кметът на Варна е от ПП/ДБ.Възникват основателни съмнения,че е получил указания от "умния" Баш Шарлатанин,който наскоро премина през района като терминатор.

120

:)

преди 3 месеца

А така, магистрала направете, та мечка да ги гази свободно всеки път като минат от там :)))

119

Боклуците от ПП

преди 3 месеца

Ето така се блокира следствие. Тия ли искаха съдебна реформа? Вече микаква експертиза не може да се прави. Майките им.... Кой ги доведе? Съединителя Радефф. Мислеше, че ще му играят по свирката, но ларлатаните го метнаха. И сега си имаме най-крадливите и измамни политици от всякога. Крадеца викаше дръжте крадеца. Хора, извадете си очите извтън задниците на шарлатаните и ги вижте добре.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Прикриват следите от влаченето на колата. С формулите за кинетичната енергия на база масата на автомобилите и дължината на следата се изчислява скороста на автомобила, който осъществява съприкосновението.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантически чадър . Брюкселските режими са такива . Метастазите на ЕС в България .

116

Анонимен

преди 3 месеца

лапатe

115

Анонимен

преди 3 месеца

прави се с цел в последствие да се копромемтира евентуален следствен експеримент, с нова настилка няма да отговаря

114

Някой

преди 3 месеца

С този си ход Киро сякаш крещи:Виновни сме убихме човека! Колко много улици и пътища чакат за нов асфалт, а тук се полага скоростно, значи нещо трябва да се скрие!!

113

Анонимен

преди 3 месеца

какъв конферентен разтовор бе лъжльо,парапетков.

112

Анонимен

преди 3 месеца

няма следи от спирачен път,не може да се определи скоростта на джипа на НСО.новият асвалт е особено необходим за заличаване на улики.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Наиграха се, време е да ги вържат защото ЛУД УМОРА НЕМА!

110

Анонимен

преди 3 месеца

103 ПП,ДБ са проклятието на България. Три пъти се провалят. Стагнираха държавата. Убиха човек. Какво още трябва да направят, та да им светне, на тези на които им обещават пари и постове, та гласуват за тях? ПП,ДБ ще се борят за 4-то място, едва.

109

Анонимен

преди 3 месеца

След лъжите и нарушенията на конституцията, алабала с президента, спиране на плана за развитие, бъркотията в енергетиката, левчето отгоре, парапета и празния правителствен самолет с любовницата Лена в Гърция на дискотека, записите в които чухме, че ни се готви диктатура, шуробаджанащина, покрития незаконен трафик пачки и пудели, Киро просто уби човек и прати жена му в болница, да се бори за живота си. Сега, заличава доказателствата на медтопроизшествието.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Скоростта не може да се прецени след употреба на бело и крристали. Чакаме кръвната проба на Кикирикики.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Не знаел с каква скорост се е движел джипът?! Бил 40 мин на видео връзка с екипа си?! Още една опашката лъжа. Цялото разстояние от мястото на тръгване до мястото на произшествието, няма 40 мин, как се е случило това, само Киро лъжеца знае?

106

Анонимен

преди 3 месеца

Няма такава наглост! Асфалтираха бързо, да не си вижда че джипът на НСО няма спирачен път. Но това ни е всичко, шофьорът му и Киро убиецът на пътя, пратиха жената на убития в болница, потрошена, да се бори за живота си, твърдейки че са "я спасили"?! Кои сте вие, дето сте спасили, клетката жена, спасили са я пожарникарите, лекарите и Господ, нейния късмет, дето още не е отишла при съпруга си, където го изпратихте. Нали е бил в шок, как Киро лъжеца е помагал? Информирал се редовно, що за цинизъм!

105

Анонимен

преди 3 месеца

Заличават престъпното деяние на Киро. Не бил знаел с каква точно скорост се движил шафера, не че някой му вярва на балалайкките.

104

az

преди 3 месеца

Каква поредна предизборна драма . Почвам да си мисля ,че ББ е дал заповедта да се асфалтира , че да гледа сеира на Кирчо. А сега сериозно- всичко , което е трябвало за разследването е направено в първите часове след катастрофата. Ако някой се заблуждава ,че някакви експерти ще се върнат след седмица да търсят спирачен път , отдавна заминал си от дъжда и от множеството автомобили - доста се е объркал. Иначе поне хляб за журналята има

103

Анонимен

преди 3 месеца

102 Киро е мутра и посредствен брокер.