9

Пенсионер

преди 3 месеца

Такива като Дацов, Шулева и Христова ги ползват винаги против пенсионерите.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се промени механизма за осъвременяване на пенсиите, а не на изчисляване на пенсиите. Трябва всяка година всички пенсии да се преизчисляват с осигурителния доход от последната година.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Това, което трябва да се направи е да се провери кои са с фалшиви пенсии, фалшиви телкове. От време на време хващат по някой, но как се наказват тези, които са им ги отпуснали? Трябва да се наказават финансово с високи глоби!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Да променим т.е. да намалим действието и да се намалят бъдещите компенсации защото няма пари за пенсии!

5

17,8 % ОТ ДОХОДИТЕ

преди 3 месеца

НЯМА ТАКАВА ЦИФРА > 18,9 % СПРЯМО БРУТНАТА ЗАПЛАТА СА ОСИГУРОВКИ РАБОТОДАТЕЛ + 13,78 % ОТ БРУТНАТА ЗАПЛАТА СА ОСИГУРОВКИ РАБОТНИК-СЛУЖИТЕЛ

4

Анонимен

преди 3 месеца

Не плащам , системата е пробита ! Защо да плащам когато обещават да ме пенсионират на 70 г . През лошия соц , народа се пенсионира масово на 55-58 години , веднага се отварят работни места. Ама си нямахме чорбаджия и приехме демокрацията и капитализма и сега страдат всички , обаче оглушително мълчат .

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не е време, а е КРАЙНО време разни асанко-васильовчета и ПП-та да се простират според чергата си, с техните напъни да се харесат на пенсионерите изравниха пенсиите на ленивците-безработници с тези, които са работили по 38-40 години.

2

За сега е добро!

преди 3 месеца

Социалните пенсии , трябва да се изплащат от социалното министерство, защото на практика са помощи! Против съм увеличаване на тежестта на годините, които си работил, защото не е едно и също да си работи високо квалифицирана, изискваща специални знания и компетенции, друго на ниско квалифицирана работа, не изискваща такива!

1

АААА Що?

преди 3 месеца

Много по важно е да има парички Киро да си кара бронирани джипове с охрана и да гази обикновените граждани! Така се забавлява като се надруса!