65

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

В България няма протести,щото според адептите на евроатлантизЪма заплатите са високи,а цените - ниски. Така ни казаха по тиливи3УрЪ независимите медии на Г-н Беефффски и ПрокопиЙ Чехлопиев,значи е истина.

64

До 64-Рендето

преди 1 месец

Явно си наистина ренде.Я си спомни кой им удари финансово рамо като бяха загинали от лявата политика на правителството на Ципрас!?.....Освен ако си някой пъпчив тинейджър и нямаш спомен и понятие в каква криза беше Гърция и кой я спаси..........Или си от тези с чугунените глави ,там друга мисъл не влиза !!!

63

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Стар популистките обещания повечето пъти са подплатени с рубли и безкрайни бели ресурси, така че организираните безредици са неизменна част от тях.дали ше са задунайските татари или малакийци се тая. нали точно гръчки комунисти хванаха че са участвали във вкарването на стафилококова инфекция в родилните отделения у нас 80те години

62

Един там

преди 1 месец

Добре че в България всичко е цветя и рози, за това ние не протестираме...

61

Стар

преди 1 месец

Сириза ,им разказа играта на гърците.Излъга ги по стар комунистически маньовър! Ако Евросъюза не им беше ударил онова многомилионно финансово рамо бяха загинали.Сега още сърбат попарата на лявото управление но продължават да вярват на популистки обещания?!?!?

60

Анонимен

преди 1 месец

Реват за пари, а не искат държавата да намалее като почнат да приватизират, типични ревльовци византийски

59

Иво Инджев

преди 1 месец

ГЪРЦИЯ Е ВЕЛИКА....ВИДЯХ НОВИЯ ТЕРМИНАЛ НА ТЕССАЛОНИКИ АЕРОДРОМОС --аирпорт МАКЕДОНИА = Разширената ПИСТА е построена на брега на ХАЛКИДИКИ , и влиза 1 километър вътре в Морето !! в Термайкос Колпос = Тессалоники Гулф ....ВЕЛИКИ ГЪРЦИ !..Летище МАКЕДОНИА е по-голямо от истанбулкото Бардакк , И ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ОТ СОФФИСКОТО.

58

Рендето

преди 1 месец

Страшно е, дори да си представим кво ни чака ако ни натикат в Еврозоната..

57

Анонимен

преди 1 месец

не ги разбирам. Като ми е ниска заплатата отивам при шефа си, а не излизам на улицата. Пробвайте, работи!

56

IQ 3.14

преди 1 месец

на малаките ес дръпне ли им канчето, ще се продадат на турция до 24 часа.

55

Shark

преди 1 месец

И едва ли има там хора, които да ги плюят и да се правят на работни, ревейки че не могат да си свършат работата защото няма транспорт.

54

Анонимен

преди 1 месец

ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД ТУРЦИТЕ НЕ МОЖЕХА ДА ПРИПАРЯТ ДОРИ КАТО ТУРИСТИ В ГОРДА ЕЛАДА,СЕГА ЕГЕЙСКИТЕ ОСТРОВИ РАЗЧИТАТ ПРЕДИМНО НА ПОДАНИЦИТЕ НА ЕРДОГАН ДА ИМ ПРАВЯТ ОБОРОТ В ПРАЗНИТЕ РЕСТОРАНТИ И МАГАЗИНИ КАТО ГИ ПОСРЕЩАТ КАТО СПАСИТЕЛИ С ХЛЯБ И СОЛ...ДОРИ ЛИЧНО ГРЪЦКИЯТ МИНИСТЪР НА ТУРИЗМА ОТИДЕ НА САМОС ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ...

53

Анонимен

преди 1 месец

В България протести заради високите цени няма. Не народ, а мъъърша.

52

Анонимен

преди 1 месец

Гръцките пенсионери изглеждат като английски джентълмени в сравнение с о ъфаните прошляци,именуващи се български пенЦионери. Да не говорим ,че гръцките живеят със 17 години повече .Ама вземаха и 13 и 14 пенЦия .А българските вземат един гол...

51

Анонимен

преди 1 месец

гърция в момента е по-бедна от румъния...от близо година вече най-бедните страни в ес са българия и гърция,а руъмния отдавна ги надминава по всички показатели.

50

Анонимен

преди 1 месец

я чудо невиждано хелените крещят по улиците за по-високи заплати,а не македония е гръцка!!!

49

Павлаки

преди 1 месец

Ей затуй така не вървят нещата у Гръчко! Много комунис, а у БГто сите мамути- доволни. Кьорав протестираш нема. Баровец и българин били синоними! Дъвчат с пълни бузи, за гърчолята не остана. ПП-ДБ-ГЕРБ-ЛГБТ от как ни опраиха всичко е мед и масло с европейски ценности и тук-там някой гей! Сите караме Мерджани, за ко ни е да протестираме, утре па че си избереме ГЕ(Й)РБ.

48

Митака

преди 1 месец

Гърците преди 20 години - бяха доста добре икономически. Някъде в топ 30 на най-добре развитите страни. После дойде кризата 2008 и оттогава са плавно надолу и в застой. Застоят продължава. Масовите заплати са им по 1000-1500 евро чисти, а цените им са по-високи оттук.

47

до 52

преди 1 месец

Ти сега ли го разбра. В Гърците лявото е преобладаващо. Хората на честния труд срещу изедниците капиталисти.

46

Павлаки

преди 1 месец

Мале колко червени знамена! Тия гърци повече комунисти от у нас имат. Неее не са виновни хазарите от ЕС и НАТО, в никакъв случай!