9

Аман от разбирачи

преди 3 месеца

Ииии настана суша :D

8

алоооо

преди 3 месеца

откривайте трудовите лагери , минимума на пребиваване там да е пет години ! трудът краси човека :)

7

Анонимен

преди 3 месеца

"Открити бяха монети и книжни банкноти на обща стойност от 2500 лева" - Това наркопроизводството гладен бизнес, баткооо...

6

:)

преди 3 месеца

Кой не се е отчитал на чичковците ? Все едно една шепа народ и в Бургас не знаят кои са батките дето готвят наркотиците , всичко се знае много добре , системата е порочна, наследена е от големото добрютро , треаше бесилки и лустрация не мирен преход ...

5

Не ще я бъде

преди 3 месеца

Интересни защо,след толкова много години на ,,свобода на словото" в България,никой до сега не се нае да направи един филм на научна социална основа,за вредата от наркотиците?За да знаят хората как точно наркотиците открадват бъдещето на младите,и ги поробват с едничката цел,да пълнят джобовете на мафията и висшите политици и висши БГ-юристи.

4

.

преди 3 месеца

Открити бяха монети и книжни банкноти на обща стойност от 2500 лева, уточниха от полицията. Явно, ако човек има монети и книжни банкноти - директно на площада и разстрел. Само електронни пари в картата и wallet-а. Сега за притежанието на неелектронните пари ще им лепнат по 10 години ефективна присъда, а за дрогата - глоба от макс 500 лв. Цирк.

3

МВР = Наркодилъри

преди 3 месеца

Охоо, тея имат смелостта да продават чужда дрога? Това не може. Веднага в затвора. В Бургас се продава САМО наша дрога. Своеволия не се позволяват !!! Сега ще ги поступат, осъдят условно за притежание и ще ги вербоват да продават ПРАВИЛНАТА дрога. Нищо ново под слънцето.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Фашистите в Бургас почнаха да тарашат квартали! Откак е 4-тия мандат на главния заподозрян вианги е пълно с въоръжени полицаи които тормозят хората!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Сезона почна,подготвят се за ЕС туристите