222

Нормален човек

преди 3 месеца

Продължавам да се чудя как само за 20 години българите успяха да затъпеят толкова много. Направо е тъжно човек да чете коментари в новинарските сайтове. Дано са едни и същи пишещите, защото иначе образът на масовия среден българин изглежда точно като на ***, който на 35 години още не може нито да чете, нито да пише, а камо ли да знае и разбира...

221

Анонимен

преди 3 месеца

от кой можеш да си купиш див мед ако не от диваци.

220

тоти

преди 3 месеца

Не напразно казват ,че Руснаците живеят още в 20-ти век и са далеч от това да станат нормална държава,а ще стоят затворени и под диктат на Путин!

219

Анонимен

преди 3 месеца

Това не са аналог на Кореком и Берьозка, а на дипломатическите магазини.

218

Копейкин

преди 3 месеца

Прочетете кой е Павлик Морозов и какво е направил. Навремето ни караха да се кълне, че ще бъдем като него. Даже пионерска та ни дружина се казваше "П. Морозов. От там на сетне ще ви е ясно какви са русите. Сега ситния да им върне Совхозите икомсомола и ще я втасат съвсем

217

Крим не е руски

преди 3 месеца

Ако има световен апокалипсис , Русия ще бъде засегната след 100 г защото Русия е 100 г назад в развитието на човешката цивилизация ха ха хаха

216

Сата НАТО

преди 3 месеца

Аз и сега карам кола втора ръка, но имам 4 + два камиона. А дивия мед за 500 долара е за диваците.

215

Не ги мислете

преди 3 месеца

Когато от Москва си купуваха за 300-500 долара кило див мед,вие карахте коли втора ръка. Не ги мислете. В Москва лесно може да се стане милионер, в България е изключено.

214

Вефа

преди 3 месеца

Преди 40 и кусур години с малкото Хитачи за 110 доларес с връзки от Кореком, с удивление чух по радио Скопие, че там имало дънки по обикновените магазини. Дори ги и рекламираха "Лии Купер, да си купам Я!"

213

:))))

преди 3 месеца

Колкото и напред да отива Еволюцията, рашистите все в едно е също блато ще си стоят!

212

Анонимен

преди 3 месеца

Преди години имах колежка, която се стягаше да замине в Коми Благоево да работят със семейството си- беше много позитивна, очакванията и бяха големи, когато се върна- само мълчеше потисната и никога нищо не каза- сега си давам сметка защо е било това, сега всичко може да се види с Мапс и ЮТУБ.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Новият китайски Москвич струва 2.5 милиона рубли в магазина. 50 хиляди лева. Това не е тайна - проверете. Айде купете си - хем хубаво, хем евтино хахаха.

210

...

преди 3 месеца

значи като човек преживял тези времена, на кореком и комунизъм само едно мога да кажа! НЕКА ТОЗИ ПЪТ ДА СМЕ ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ от това!

209

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

Русия е Тръгнала в Посока - Каменната Ера на Фред Флинстоун ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА,...Имат Нужда от Добър Психиатър...

208

Анонимен

преди 3 месеца

Смях! Другарят Путин ги върна 40 години назад. Сега ако почнат и черните коли да обикалят нощем... и бързо ще си спомнят що е то сталинизъм.

207

Анонимен

преди 3 месеца

Корекоми ! ПълниГлупосдти . Русия е залята от китайски стоки с които и Европа е залята та ще правят корекоми . И за какви стоки ще бъдат тия корекоми според евроатлантическите джурналисти ?

206

давай

преди 3 месеца

Пионерски връзки, Комсомолски строй, Другарски съд, Берьозка и Две петилетка в една----за повечето драскащи тук--това е нещо ново---но, за нас преживялите го---буди само смях и жалост. Най - хубавото ,което се е случило на България за този период от 1989г. и досега е----падането на комунизма и постепенното , но надявам се , сигурно откъсване от съветско-руския камък. Както Майсей е бродил 40 г. за да измрат робите и робската им психика, така и за българите ,трябва да минат 40г. за същото...

205

XA XA XA

преди 3 месеца

Аве к'во стана с БРИКСА?

204

Анонимен

преди 3 месеца

Как си личи само, когато под някоя статия са "пуснати" да работят троляци. Тук конкретно са двама с 8 или 9 айпита. Толкоз плоски и първосигнални могат да са само мозъците на троляците, а и на тези, които им плащат, вярвайки, че от това има някакъв ефект, разбира се.

203

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен209 20 долара??? Много е за рускиня.Мороженное или водка и е готова.