154

Анонимен

преди 4 месеца

По време на ковида в провинция Хубей където живеят 60 милиона събрали всички пари от магазините и ги дезинфекцирали. За 2 месеца събрали еквивалента на 300 милиона долара. Следователно всеки китаец е пазарувал 2 месеца продукти за 5 долара! Това не е ред,а робство.Ако това ни готвят да хващаме отсега оръжията!Не искаме да сме роби като китайците!

153

Анонимен

преди 4 месеца

И във всички тия страни има жестока диктатура Тук , в демократичния свят може да критикуваш свободно например ЕС или Америка , но ако кажеш нещо в Русия срещу Путин или войната и със сигурност отиваш на съд и после между 5-15 години в затвора Това разликата , и никой нормален човек не би избрал диктатурата пред демокрацията Разбира се с изключение на малко пернати типове със психични проблеми ...

152

Дрън Дрън

преди 4 месеца

До Анонимен 148 Кой ти каза, че това цели САЩ? АКо това им беше цел, щяха ли да грабят и бомбят цялото човечество?

151

неверник

преди 4 месеца

На мястото на западните фирми в Русия веднага се настаниха китайски.След 10 години Русия ще е най голямата,най слабо развитата и най слабо населена китайска провинция!Президентът Си ще назначи негов подчинен за партиен секретар и всички послушно ще учат китайски!Путин ще е изместил Ленин и всичко ще е спокойно.Водката няма да е 40 процента,а 15- като слабо ликьорче.Всички руснаци ще работят по 7 дни в седмицата за благото на великата китайска компартия!

150

Анонимен

преди 4 месеца

Русия печели войната безусловно. Ще има нов световен ред, колкото и да не им се иска на колонизаторите. Свърши.. Счупи се калъпа.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Световният ред след ВСВ води до изсмукване на ресурсите на държавите по света от САЩ, Великобритания, Канада и някои други техни съюзници. Богатството на САЩ и Великобритания се дължи на грабеж. Ясно е, че това трябва да се промени.

148

Анонимен

преди 4 месеца

В много готини години живеем. Щеше да ми е много тъпо , да знам как ФАЩ , наглосаксонците и целия колонизаторски запад само краде, убива и тормози един куп народи по света и накрая няма възмездие за това! Дай Боже да сме живи да видим, че все пак възмездие има!!! Който е виновен за милиони човешки съдби и откраднато благоденствие , да му мисли!!!

147

Анонимен

преди 4 месеца

"Дръж приятелите си близко, а враговете още по-близко." САЩ направиха огромна стратегическа грешка през последните 30 години. Създадоха днешен Китай и тласнаха Русия към него. Можеха да оставят руснаците да се интегрират все повече в Европа, както и да търгуват свободно с нея, за да може чрез Европа да контролират в някаква степен Русия. Така Китай днес нямаше да е толкова опасен, а Русия щеше да е доста по-послушна и нямаше да е реваншистки настроена.

146

Анонимен

преди 4 месеца

Британската империя и по-късно САЩ повече от век правеха всичко възможно да избегнат съюз между континенталните/евразийските сили Германия и Русия. Успяха да го избегнат, но цената е дори по-лоша от това, срещу което се бореха, защото сега вече имаме континентален/евразийски съюз, но между Русия и Китай. За съжаление на Запада този съюз ще преначертае новия световен ред по начин, който не се нрави на Запада. Когато си повярваш твърде много губиш връзка с реалността и трезвата преценка!

145

Мужик

преди 4 месеца

Ха ха ха, злите джуджета са на осмо място в света по Брутен вътрешен продукт и десет пъти по малко от първия САЩ а се гласят да редят световния ред! На гoл тyмбаk чифтe пuщoви!

144

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Русия гради нов Гладомор. Без пари това ще стане.

143

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Светът се води от хората с парите бе пич. Къде видя някой руснак да води с рубли? Дори в Москва имотите са в Евро пич.

142

Анонимен

преди 4 месеца

"Воденият от САЩ световен ред." Кога е имало избори за ръководител на новия световен ред, че нещо съм ги пропуснал? Кога, изобщо, е имало референдум за този ред? Кой го иска, кой не го иска?

141

offf

преди 4 месеца

Да бе градим нов световен ред, но нямаме пари. Без западният пазар ще градят нов световен глад...

140

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Обсъдиха ли кога русия ще върне отвлечените украински деца?

139

Доктор ох боли в г.з

преди 4 месеца

Пр.ъдливия Китай не може да спаси блатото и комарите. Ще си потънат заедно. Една нова студена война ще ги върне в 70те. Ще се молят за купичка пръцнал ориз.

138

Анонимен

преди 4 месеца

В замяна Русия е обвинена, че предоставя на Пхенян храни

137

Анонимен

преди 4 месеца

Като си в гроба и да сепреобърнеш файда няма.

136

Анонимен

преди 4 месеца

До Чичо Манчо След като султан Ердоган плаща на император Путин милиарди за АЕЦ, колко да го разиграва? След като не наложи ограничения за милионите руски туристи по турската Ривиера, колко да го разиграва? След като купува за много пари руска военна техника и въоръжение, колко да го разиграва? След като подкрепя РФ на 100% в ООН по отношение на геноцида в Газа, колко да го разиграва? Де и нас някой така да ни ,,разиграваше".

135

Чичо Манчо

преди 4 месеца

До Анонимен 135 Ердоган разиграва Путин както си иска.