10

Анонимен

преди 1 месец

За ФришУ идва сезона на дините. От тук нататък само надолу. Това му беше. Догодина по това време ще е извън топ-50 ако изобщо играе тенис още.Надал приключи. Джоката приключи ( и двамата още не го знаят ама скоро ще разберат) ФришУ и той приключва до края на годината.О те така с тенисО.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Аз (7) Успокой се че ще получиш инфаркт. За Тео сведение не ми дреме на курац за някакъ <Прескочи плет-забоди глАвА> от Асково дето тича като изпуснат от кУчина след една топка. Толкова е безмислено колкото и да играеш на ластик в градинката пред блока.

8

Анонимен

преди 1 месец

ФришУ до края на годината ще приключи с тениса.Измъчи се това момче а така и нищо не постигна. Само дето му окапа косата а и някои други работи..Нека почива в мир.

7

Аз

преди 1 месец

До всички (без 1-към него само забележка-пише се тенИсист, от тенИс, а не тенЕсист. А вие другите, които не сте одялали и една клечка за зъби в живота си и нямате представа какво е труд и физическо натоварване-преди да пишете обидни коментари за най-добрия българин в този спорт, първо прочетете (ако можете) информация, тогава пишете НЕглупости. Жалки и смешни сте в опита си да влезете под светлината на прожекторите като драскате в това никакво сайтче! Палячовци! Ха сега пишете тъпотии на воля!

6

Хейт машина

преди 1 месец

През 2-3 дена само с Гришата и некви инфлуенсъри ни занимават, няма смисъл да се чете нищо по тия сайтове. Освен тва е позьорче и демонстрира милионерски лайфстайл, за да "флексва". *** за тоя гримиран пудел, на почти никой от Бг не му пука за Гришо Кифлата

5

Междугалактион

преди 1 месец

Ама в целия свят ли или само във Вселената ?

4

Анонимен

преди 1 месец

Тоз не е б.улгар живурка у Монако :)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Тоз не е *** живурка у Монако :)))

2

Британски учЕн

преди 1 месец

Буда е казал - ако не натегнеш добре струните на един музикален инструмент - той няма да свири, ако ги натегнеш прекомерно - ще се скъсат. Григор знае колко да натегне струните, при тенесистите основните приходи са от реклама, не от наградни фондове, рекламодателите искат единствено да се класира за участие в турнири за да се четатат марките им, а Григор го умее това.

1

Анонимен

преди 1 месец

Браво Гришо ! Желая ти успехи !