306

Един

преди 1 месец

Следващия президент да мисли преди да изстреля 300 ракети срещу божията земя.

305

ТНС

преди 1 месец

Тъпите иранци вместо да се радват го опяват тоз долен ислямист. Но все пак има и нормални иранци. Има едно клипче с дъщерите на жена която е била убита от башибозуците на Раиси. Момичетата са без забрадки, пийват биричка и си слушат онази чалга "Хеликоптер". :)))

304

Анонимен

преди 1 месец

7 май-покушение стрещу саудитския принц....14 май -опит за преврат в Турция...15 маи покушение стрещу Словашкия премиер Робърт Фицо...16 маи арест на човек подготвял атентат стрещу Сръбския президент Вучич...17 май опит за преврат в Буркина Фасо...18 май опит за преврат в Демократична република Конго...19 май убииството на президента и външния министър на Иран .Поредица от съвпадения преди евро изборите.ЕВРО ДИКТАТУРА

303

ПроСоТо

преди 1 месец

хах...,добра забележка !...Тя ми напомни за фантасмагорията,целяща да покаже Кастро като "супермачо" :..-Според неговокуче,Фидел бил ОПРАШИЛ над 3000 де вици...Водели му една сутрин,една на обяд,една- вечер..

302

хахахах

преди 1 месец

"Ебрахим Рауси е бил главен Прокурор на Иран и е осъдил на смърт 30 000 души."Пълни глупости, той е на 63 години, т.е. е живял по-малко от 23 000 дни. Ако се станал прокурор на 30 години, трябва да е осъжжал всеки божи ден по 2-3 души на смурт, без почивки. Мислете малко с тия глави, недейте само да си носите косата на тях и да повтаряте като папагали!

301

Анонимен

преди 1 месец

Търпение ако се докаже външна намеса ни чака 3 световна воина ,ако е вътрешна някои ще загубят много и като цяло гъбаркането с атомни държави струва скъпо,а Иран безпорно са такава независимо че не са го обявили

300

МОСАД

преди 1 месец

Ние объркахме джипиеса на хеликоптера и го забихме в скалите.ХИХИХИХИХИХИХИ

299

Сата НАТО

преди 1 месец

По руската телевизия казаха, че пилотът на машината, Али Коптар, е бил израелски шпионин.

298

Анонимен

преди 1 месец

Ебрахим Рауси е бил главен Прокурор на Иран и е осъдил на смърт 30 000 души.

297

Гаварит Масква

преди 1 месец

Вече е открита и украинската връзка с падналия хеликоптер - изобретателят на съвременният хеликоптер - Игор Сикорски, е роден в Киев и майка му е украинка!

296

до 297

преди 1 месец

Много ги разбираш ти....

295

Анонимен

преди 1 месец

Обзалагам се че израелците са го свалили. Първо бомбиха иранската дипломатическа сграда, после Иран отвърна с ракети по Израел и ето го отговора на отговора.

294

Анонимен

преди 1 месец

Говориш за стари неща,в случая логиката е друга има конфликт в които Иран отказаха да бъдат замесени пряко ,последва чиска на неудобни лидери -атентата стрещу Фицо,Ердоган твърди че е имало опит за атентат стрещу него,Саудитците твърдят за опит за атентат при тях ,сега ако се докаже при раследването че е имало неприродна намеса в катастрофата с Иранеца -близкия изток ще пламне ,краи на горивата,закриване на търговски канали ,инфлация .Което е напрактика 3 световна воина

293

Анонимен

преди 1 месец

Българинът по принцип е Тома Неверни,но на "първа база" ми идва на ума времето, когато десетки ядрени специалисти на Иран бяха отстреляни от Израел и САЩ. След тях идва реда на първите лица на Републиката.Още повече,че Раиси ,като политик,и като човек винаги бе активен поддръжник на развитието на добрите отношения с Русия .Всички помним как Герани те, които спасиха руския фронт през есента на 2022 - това е негова заслуга. Затова версията за мъгла,погубила надежна и технически безупречна машина,изглежда малко неправдоподобна....

292

ПроСоТо

преди 1 месец

е добре,да кажем "персите"..Другите,които си изброил, лесно се познават поне по характерното "х"..Нямах тях предвид..

291

Анонимен

преди 1 месец

Мдааа, рАскинята и 15 гАдини да прАживее в Болгария, пак ше я догадят, че е рАскиня. АткАде я разбират, че е рАскиня и тя самата не панимава. Просто сегашното селско съветско руско племе няма интегриране никъде. Последните истински руснаци - белогвардейци, образовани офицери и военни, са дошли у нас след преврата/революцията през 1917г. Оттогава нататък само деревяни и чугунени глави, пияни мамаши и бандити новобогаташи.

290

Анонимен

преди 1 месец

'иранците' са всички граждани на ислямска република иран, в това число 10% кюрди, 5% араби, 2% арменци, 6% азери., има и пакистанци, афгани в тази държава. с кои от 'иранците' сме еднояйчни близнаци, с арабите ли? или азерите? май бъркаш перси и иранци.

289

Анонимен

преди 1 месец

ако израелците са намесени, поне 10 арабски държави ще им връчат медали и доживотни пенсии в злато! всички войни в района започват от и заради иран; йемен, ирак, ливан, сирия - всичко се разпадна след намеса на иран. да, руснаци и американци също бъркаха в кацата после за да влачат ресурси, но войните ги започна иран. арабите обаче не мразят персите като етнос, а само иранския режим.

288

Хунка

преди 1 месец

Другия път, с влака.

287

ПроСоТо

преди 1 месец

...за да продължа долното:..-На мен най-смешни са ми руснаците,"говорещи български"..Те никога не членуват..Напр. -Ако ти казваш "Иване,затвори вратата!",рускинята ще каже:..-"Иван,затвори врата!"..Рускинята долу в месарницата като я попиташ "Получихте ли шпеков салам?",ще ти отговори"-"Шпьекаф салам няма"..А ако китаец ,или виетнамец ти заговори български ще разбереш,че имало и "китайски български" и "виетнамски български"...Такива ми ти работи...А лошотията по света няма край..