38

емо

преди 3 месеца

пак се публикува непроверена информация, която е невярна поради следните обстоятелства - руснаците атакуват само военни обекти и свързаната с тях енергоструктура и пазят цивилното население, което е руско-езично.

37

Чери00

преди 3 месеца

Сега трябва да разберем едно:с Украйна е свършено в тази измислена от запада война!Точка и всяко говорвне и писане по този въпрос! Запада се оля и товае факт!

36

Бай Дрън

преди 3 месеца

Зеленски вече не е президент. Какво го цитирате тоя самозванец?

35

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха... Висящо заглавие. Вероятно четири натовски наемника са дали фира...

34

Бъйвшая

преди 3 месеца

За мъж,за баща си не съм съжалявала,не ме е боляло така,както когато се изправих срещу Истината за това какво представлява ,,моята бивша любоФ под форма на держава!Няма да го разберат пт.к.инисти,русофили със съвест ,които няма тук,може би,тя и тях прогони или унищожи.Не ми дреме ми за атлантици,те също не знаят,ни за отан,радвайте се рашки.п,когато убиват хора онези ,,извисените,.Ще видим докога и как,вашата,моята,ич не вдява какво направи,все още!

33

ДЕДОТО НА БЛИНКЕН

преди 3 месеца

Е УКРАИНСКИ ЕВРЕИН ( ЮДО-ХАЗАР )

32

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера изказването на Сирски беше зашеметяващо само зомбиран Укронацист може да изрече тази простотия. "Достойнството", с което нашите войници напускат Харков трябва да бъде записано в историческите книги. Възхищавам се на смелоста на Украинците които намериха сили да напуснат тези позиции. Тръгваме си с високо вдигнати глави, тръгваме си без да признаем поражението. Това заявява Сирски главнокомандващия на Украинската сбирщина наречено армия.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Терористичната операция продължава.

30

Да бе

преди 3 месеца

Русофила как спи не знам, сигурно сънува Байдън, Бандера и Сорос как го тероризират.... Значи много нещастна личност трябва да си за да се радваш така на хорското нещастие.. Тези хора са не второ качество, те са си за бракуване....!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Ами хората в Харкив да избягват известно време да се разхождат покрай казарми и складове за боеприпаси. За тяхно добро е. А какво стана, превзеха ли вече Крим с ATAKMS-ите и дроновете?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте сега тротинетки с полирани мозъчета,обяснявам като за о лигофр ени: АКО Русия искаше да трепе цивилни наред с възможностите които има като артилерия досега жертвите щяха да са стотици хиляди,а може и милион. Щяха да си ги гърмят от разстояние като клечки на стрелбище.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ами каквото повикало,такова се е обадило: След доставката на последният гооведарски Leand-Lease се отваря много работа за руснаците,или,за жалост цивилните също ще го отнесат!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Асвабаждение па руски!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Вие продължавайте да се криете като плъхове по села и паланки,а пък после правете нескопосани промивки на мозъци,колко безпардонна е руската армия!Не е тайна за никого,че ако Русия реши да чисти наред,то от Харков ще останат читави най вероятно само *** и малък брой мишоци!

24

Киевска рус

преди 3 месеца

80% от хората в Украйна са руснаци! Някой може ли да ми каже един руснак в РФ? Освен Филип Киркоров!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Има една поговорка -покрай сухото,гори и мокрото- та крайно време е Украйна да обяви не броят на нелепо погиналите цивилни жители,а бройката на своите загуби в жива сила а тя е ужасяваща,близо милион украински войници са загубили своят живот или са трайно осакатени!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Блинкен да им изпее някоя песен от нацистки бар.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е напът да си върне Крим.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Ама убитите какви са: обикновени бандеровски неонацисти или инструктори от нато ?

19

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Малко са.