37

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема с кадрите не е проблем а разход . Вдигаш двойно заплатите и плащаш на седмица и готово . Така се вдига стандарта на живот по целия свят . Само с - НЕМА КАДРИ. Никакъв друг начин няма .

36

Анонимен

преди 3 месеца

Един познат работи в заведение и лятото шефът ги води да работят на негов ресторант на морето. Едното лято отиде, но за следващото отказа. Като раздели парите на часовете и не излиза кой знае каква сума. Поне им ги платили както била уговорката.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Плащането не е като обещаването! Ако е за обещаването - давам 10 К заплата ....

34

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя като всички министри се замислили за работодателите не за работника ,изчезни

33

Някой

преди 3 месеца

Навсякъде вдигат, но основно за мързел труд и престъпност се плаща най-добре.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Обеща ли сме вече 20 % повече а на края на сезона ще разберете че обещаното не е като завещаното :))) Мнооооого вече го разбраха и избягаха от държавата на обещаното . Ще има фалити ми се струва но това е за добро . Трябва да се мине към дръг вид туризъм а не индустриялен тип от соца .

31

Цирк

преди 3 месеца

30 години подигравка с работници и служители а сега нямало кой да работи..... Защо ли?!

30

Факт

преди 3 месеца

Туризъм,хотириерство и ресторантите са с май ниските заплати в България. А в този бизнес се перът най много мафиот ски пари.

29

Анонимен

преди 3 месеца

20% повишение на заплатите - от 780 през 2023, на 933 през 2024. Тичай народе-е-е-е ...

28

Кукунела Снайпера

преди 3 месеца

Шоуто на сценари3тЪ :)

27

Анонимен

преди 3 месеца

Вземете на работа безплатните курортисти, стига сме хрантутили тези мързели и използвачи

26

Цоко

преди 3 месеца

Абе, Милошев, защо всяка трета реклама в нета е за отдаване на заведения под наем на южното черноморие? Нещо много се набива една реклама на марината на Свети Влас. За един преател питам...

25

Общ работник

преди 3 месеца

Единственото, подчертавам единственото нещо, което все още ги спасява от тотален фалит е, че все още има някакви проверки на границите и в сезон си става приключение да се премине, и за нас, и за румънците. Ако влезем в Шенген, играта ще приключи само за един сезон. То и сега Гърция ги удря в земята с цени, а за качеството на което и да е няма смисъл да говорим. Ако ще и от Марс да си докарат персонал, ще избягат немедленно като видят какво трябва да работят и за колко пари.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли още луди да идат да са роби на мутрите срещу легло и храна - огризки от ол инклузива???

23

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя бая слаб министрите до сега ,кво ста с работната ръка по черноморието ,един съвет а бря при толкова много украинци тук в България с право на работа защо работодателите не вземат украинци,или отново не искат да работят сиромашките,карат коли и джипове за по 100 хиляди лв,ква работа ,нали никакви данъци на плачат за тях ,да и и помощи им давате да има пари за нафта и бензин )))

22

:)

преди 3 месеца

Много са високи наемите по черномороето. Ако започнат да ми плащат наемодателите, отивам да работя.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Племенника имаше желание да си изкара пари, отиде на морето и се върна след 3 седмици. Превърнали го в пълен роб, 7 дена от сутрин до рано сутрин в ресторант на хотел. Заплата 2000, удържат му 500 за квартира и 200 за храна. Робите свършиха.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Защо плещиш глупости бе ?

19

Мастъра

преди 3 месеца

*** прави си смешните филмчета и си стой до полата на смешната жена .Слави ви повреди всичките

18

Хаха

преди 3 месеца

Масово се работи между 240 и 280 часа по Черноморието за тези пари все едно работиш две работи а взимаш за една Пълен смях