428

Анонимен

преди 1 месец

Ей, много ги е страх от Възраждане!

427

Анонимен

преди 1 месец

Как тикат по студията този Джамбазки с нацисткия поздрав в европарламента, за да прави реклама на сглобката. Що не ходят в Харков да запушат руския пробив.

426

Анонимен

преди 1 месец

ЛЕВИЦАТА СА СИ ТОЧНО ПАТЕРИЦИТЕ НА грб ОТЛЯВО. ГОЦЕ СЕДЕФЧЕВ ПЪРВАНОВ АГЕНТ ГОЦЕ.

425

Анонимен

преди 1 месец

Който иска да продължава промяната да гласува за Радостин Василев - меч, Солидарна България - Ваня Григорова, която има повече акъл от целия политически елит и гори за правата на народа и бсп ЗАЩОТО нИНОВА ЕДИНСТВЕНО НЕ КЛЕЧА ПРЕД герб ЗА ПОСТОВЕ. А ППДБ СА ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛИ НА МЕЧТАТА НА НАРОДА ЗА ПО-ДОБРО, НАПРОТЕВ ТЕ СА НОСИТЕЛИ НА ОЩЕ ПО-ЛОШО И ОТ ГЕРБ - ПЪЛЕН СЛУГИНАЖ, ПЪРНА НЕКАДЪРНОСТ, И ПЪЛНО ЛЪЖЕНЕ НА НАРОДА.

424

Анонимен

преди 1 месец

Лумпенизираните избиратели - ние гласуваме за който водят агитация ологархомедиите. Велизар Енчев от БСП казва, че Европа не трябва да работи за война а за мир и журналмисирките почват да се заяждат с него все едно са политици а не журналисти. Казва че Меркел си е признала че минските споразумения са подписани за да не се спазват от украинците за да се стигне до война те пак грачат.

423

КУПЕН ВОТ

преди 1 месец

Медиана не отчита КУПЕНИЯ вот и КОРПОРАТИВНИЯ вот, а те са ОГРОМНИ!

422

Ха-ха

преди 1 месец

И това им е много на шарлатаните и дабайската секта,ама нейсе,да се радват ,че са вътре и пак ще седнат в топлия скут на Шиши.

421

Копейкин

преди 1 месец

Вчера "Медина" проведе ново изследване, между служителите в агенцията. Според него първи са Възраждане следвани от Сл. Трифонов с "Колю шиба Радка" трети е Азис с "Хабиби" а на четвърто място е Милко Калайджиев с "Елате пиленца на батко"

420

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Единствено ме притеснява да не изпаднат Пладтик пЪ дъ бастик, че няма кой и машинките да пипне за тях. А ако разчитаме на гласуващи.... жалкп, добри пудели бяха.

419

Анонимен

преди 1 месец

Значи Боко ще управлява с Възраждане и ДПС.Лошия мат'рял пак ще гризне дръвцето,щом толкова му е акъла.

418

Зозо

преди 1 месец

Хахааа, копейките втори нанай. Червен Колю отчел ли е 80000 гласа от Турция за ДПС?

417

Няма пък петвърти

преди 1 месец

Как четвърти ? Инфаркти ли искате ? Чупене маси столове парапети . И след всичкото нещо накрая с двеста.

416

Анонимен

преди 1 месец

ЯВНО ГЕРБ-СДС СА ОТДЕЛИЛИ НАЙ-МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!!! СКОЧИ ЛИ ТЛАСА НА 1000 ЕВРО???...

415

Анонимен

преди 1 месец

Заради това,че не ходите по избори,а за гъби сега бабите по селата реват,че са получили сметка за вода по над 1500 лева.Вдигнаха цената на водата така все едно я внасяме от Египет.Тока също го вдигат,защото от износител ни превърнаха във вносител.Всички колонии на сащисаните са така,за да може Камилата Харис да пие чиста вода и да диша чист въздух на другия край на света като ограничи потреблението на poбите.

414

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли изборите в Русия и как Запада призоваваше да не се гласува?Точно така призовават и у нас външни сили да не ходим на избори,за да си сложат дрогирани марионетки.Те не могат всички гласове да купят или фалшифицират,а само част.Колкото по-малко гласуват толкова им е по-лесно.По-добре гласувайте,за да не е същото и пак да се дразним от някакви шизoфpeници,които обикалят медиите да говорят,че инфлацията я халюцинираме и са загрижени повече за чужденци отколкото за българските граждани.

413

Тъпа копейка

преди 1 месец

копейките са гнусни. още по-гнусни са биологичния ***, гласуващ за тях

412

Емил Стефанов

преди 1 месец

До Анонимен 405Че то по увреден отне в тази страна има ли?

411

Урсула

преди 1 месец

Хайде вадете 80 милярда от дюшеците и ги обменяйте в рубли ставаме 16 колония на Путин!

410

Анонимен

преди 1 месец

А какво ще кажат Сова-Харис и МБМД, Хипотенуза и Глагоабазубадуза.

409

Анонимен

преди 1 месец

Тези избори 2ри, пък следващите първи.