8

Анонимен

преди 3 месеца

Мушмулите как са тая година?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Охоо аз вече тикви от двора бера , лютениците направих те сега оранжерийни берат.

6

Реалност

преди 3 месеца

Що за *** въпрос ? Всички стоки и на борсата , и в магазините поскъпват! Но какво поскъпване се очаква след предстоящото поскъпване на тока и бензина , нямате представа колко кожи ще одерат родните полутици от нас ! Простият български народ си седи , бърка си в носа и мисли, че лятото идва. А идва безконечна зима с безконечна бедност като гледаме как същите изедници се готвят да ни "оправят" !

5

баба мара

преди 3 месеца

стига сте лъгали преди изборите не можете да ни излъжете нас пенсионеритеизобщо няма да гласуваме защото няма за кого на приказки всички го докарватама никои не казва с какъв бизнес влиза в политиката избори наесен

4

Анонимен

преди 3 месеца

Даваха българи в Англия как пазаруват в верига в Англия ,единия показваше цените,в магазина ,изненадах се всичко много по евтино от България хем че получават огромни заплати и пенсии ,а тук даже няма капак на основните продукти Денков си спомням как лъжеше че бил се споразомвл с веригите ,и така ПП мушениците милиарди откраднаха от бюджета ,но ни прокуратура ни МВР ги търси !!

3

Фед Красивия

преди 3 месеца

Нали спадаше инфлацията и лъжехме ,само и само да влизаме в Еврозоната?Е 3 домата ,като са 5 лв,кви критерии изпълняваме?Смешници!!!

2

НЕ на еврото!

преди 3 месеца

ВСИЧКИ !!! Критериите за инфлация как са? Нагласяме ли отчетите за Еврозоната? Я питайте хората по улиците има ли инфлация?

1

Анонимен

преди 3 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...