82

НЯКОЙ

преди 3 месеца

против украйна съм, но сега бях за фюри, все пак славяни сме

81

Нагласен мач

преди 3 месеца

За мен мача беше нагласен. Поредния реверанс към Укроландия. Фен съм на Фюри, което след този боксов мач ме прави путинист и русофил.Хахахаха.Но ако някой ми беше казал че след удар в лицето Фюри ще залита няколко рунда щях да се смея. Много. Виждал съм да му правят лицето на кайма и пак да не сваля гарда.Я някой укрофен на новия "шампион" да ми обясни какви бяха тия странични замахвания и удари с китка по "залитащия" Фюри в последниет рундове. Жалко че Фюри се е съгласил да участва в тоя ЦИРК.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Кво ми слагаш минус , бе ***! Прочети коментарите! 80 процента са за политика, други 10 процента на комплексари, дето нищо не разбират от бокс ( не че другите 80 процента не са такива). И само 10 процента от всички коментари са от хора, които разбират от спорт и бокс в конкретика. Ако ви качат на ринга всичките "експерти", дето сте слагали ръкавици само зимата да не ви мръзнат ръчичките, ще сте прекрасна гледка!

79

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е, тези, които са били освободени от физически възпитание, да спрат да пишат коментари по спортни теми. Особено, когато става въпрос за бойни спортове. Защото страданието и болката са основни компоненти в бойните изкуства. И ако се наложи да покажете "великите" си знания и умения на ринга или на татамито (а не на клавиатурата, което ви е много удобно) , ще напълните памперса преди мача. Или ще ви изкарат ла'йното за 30 секунди. ;)

78

Славянофил

преди 3 месеца

Путинофилът е толкова прогнил, че и бокс не може да гледа нормално и навсякъде търси конспирации. Като спечели украинеца и веднага вижда "нагласени мачове" и "цирк а не бокс". Я ходете си допивайте двулитровката бира от вчера и не тормозете нормалните хора с психичните си отклонения.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 86 Какво не мислел за реванш бе. Буквално се разбраха още вчера за реванш и вероятно ще е октомври. Фюри беше буквално на 5 секунди от нокаута ако не го беше спасил края на рунда.

76

Славянофил

преди 3 месеца

Усик до преди войната беше много мек по отношение на Русия. Настояваше за търсене на дипломатично решение и уважаване на руснаците, като активно се противопоставяше на анти-руската реторика. В момента мрази путинска русия и путин на макс, както всеки друг. Поредния пример за това, че руската пропаганда действа само на над 45-годишни българи с начален стадий на алкохолизъм и достатъчно свободно време да киснат по цял ден из социалните мрежи.

75

Анонимен

преди 3 месеца

2. ... който си мисли, че като напише, че гледал как две гимназистки се бутат - ще му порасне оная работа с 1 милиметър. Без коментар повече от мен.

74

Анонимен

преди 3 месеца

1.Усик на пресконференцията след мача. Няма точно да цитирам, щото не ми се занимава. Само ще перифразирам. "Работя от септември месец 2023 година за този мач. Пропуснах Нова година, рождения ден на сина ми, раждането на дъщеря ми, всички семейни празници, за да тренирам!.." (Не искам да намесвам политиката, говоря само за спортиста!). И се явява поредният малкопиshковец-коментатор, който...

73

До Боксер

преди 3 месеца

"Сигурен съм , че наблюдавахме боричкане между гимназистки за някое момче. " - Сигурен съм, като ти чета "експертния" коментар, че някой тийнейджър от националния отбор по бокс ще помете ринга с теб в първия рунд. Ако въобще посмееш да излезеш на ринг.

72

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

71

А украинската свинкя

преди 3 месеца

Alyona-Alyona защо не и дадоха Евровизия?

70

Бау

преди 3 месеца

След този резил - спектакал, Евровизия ми изглежда съвсем в рамките на приличното...!

69

Боксер

преди 3 месеца

Сигурен съм , че наблюдавахме боричкане между гимназистки за някое момче. Та само ги погледнете и двамата титулувани уж боксьори - единият дълъг и дебел-сланините му висят , другият - по-прилично изглеждащ , но и двамата нямат физика на боксьори. Смешни бяха ! Боксът стана развлечение за махленските пичове.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Ами той Фюри подсказа в пресконференцията, че има нещо нередно в цялата история. Той каза, че засега не мисли за реванш. Според мен това значи - нека войната в Украйна да свърши и тогава пак да видим кой е по-добрият. Освен това каза, че никой не е вечен и няма да се бие до 100г. Това според мен означаваше - ако искате да има реванш, приключвайте с войната или се отказвам. Не случайно преди срещата преди няколко месеца Фюри се "контузи" явно още тогава е почнал натискът и преговорите за изхода.

67

Koko

преди 3 месеца

Драги сънародници с празни джобчета без 40 лв. за DAZN стрийма: отидете на crackstreams.ws и гледайте есента реванша безплатно. После ще ми благодарите..Слаба ракия сте в БГ. Пишете, че му подарили титлата на Усик заради Украйна?! Че бил нагласен мача?! Явно не сте гледали кво стана.Съдията спаси Фюри от чист нокаут. Ръцете му бяха долу когато Усик се засилваше за последна тупалка, която щеше да е и нокаут. Слава на Украйна и слава на Русия и руския народ и дано се отърват по-скоро от Владолф

66

Анонимен

преди 3 месеца

Но Фюри престана в един момент да играе! Явно наистина подари " победата" на Украинското Румънче!-:) Пич е Фюри!-:)

65

вгз

преди 3 месеца

Беше ясно, че подкрепят Украйна да стане шампион. Единия е взел парички, другия - титла. Фюри титли не яде.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Платиха или заплашиха на Фюри да легне, според мен. Той го подсказа още на кантара, като не пожела да погледне Усик в очите, като протест. На ринга Усик имаше странна усмивка на Мона Лиза преди боя. После в първия рунд Фюри беше удивително скован в краката, позволяваше Усик с късите ръчички да го достигне. В седмия рунд Фюри погрешка разклати Усик и повече не повтори "грешката" си. Честито на шампиона, може пък нещо аз да съм се объркал.

63

бай Ставри

преди 3 месеца

2 в 1 Усик го тypнa хем на Фюри хем на pycoробитe! Евала!!!