58

Ив

преди 1 месец

пак ли с този се занимавате ?

57

Анонимен

преди 1 месец

ами като стане 17-18 годишен? какво ще го правят? gps в главата трябва,не случайно казват-луд умора няма

56

Анонимен

преди 1 месец

Детето е аутист. Бащата сам го отглежда. Нали не мислите, че му е лесно? Имайте малко съпричастност , бе хора!

55

доктор

преди 1 месец

До malgiorno a tuttiГоворим за дете все пак... Не те ли е срам да пишеш такива неща. Та това е човек! Последно такива работи са правили последователите на онзи австриец с мустачките... нечовешко!

54

Анонимен

преди 1 месец

Аз ако съм там даже няма да си мръдна пръста да търся тоя Сашко, щом родителите му не вземат никакви мерки да не го губят. Колко му е да му сложат един GPS тракер и постоянно ще знаят къде е.

53

Ловец

преди 1 месец

Още по евтино решение - спираме с *** статии или им ограничваме коментарите!

52

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Очевидно е, че въпросното нещо "Сашко" живее в собствен свят, който няма много допирни точки с реалния и няма изгледи да проима. Ergo, опциите са ограничени до две, да го затворят в хоспис / дом за деца с тежка умствена изостаналост (да наречем условно хосписа / дома "Митко Палаузов"), от където да не може да избяга (скъпото решение), или да го евтанизират (евтиното и бързо решение). Въпрос на желание :).

51

ПАК НЕНАУЧЕНИ

преди 1 месец

АМИ СЛОЖЕТЕ МЕ ГРИВНА(ДЖИПИЕС ЛОКАТОР)БЕ И СЕ НАМИРА ЗА НУЛА ВРЕМЕ!!!...

50

Унуфри

преди 1 месец

От утре Сашко на каишка и няма да има проблеми ...

49

Анонимен

преди 1 месец

Това дете е на 14 години. Едни други 14 годишни деца са вече татковци, трети си играят с АК47 и РПГ-та. Трудно се контролира 14 годишен, да не говорим за 14 годишен с психично разстройство.

48

Анонимен

преди 1 месец

тури му един синжир да не бега :)))

47

Агент на Короната

преди 1 месец

20 Знаеш ри защо слуша врачки и гледачки защото службите ги ползват като пощенска кутия за подкупите и рекета.

46

Аутиста на Натариуса

преди 1 месец

Службите го бяха отвлекли за откуп това е причината да оцелее 10 дни в гората.И татко Нотариуса пернишки с далаверките им плати и го пуснаха малкия Ритард

45

Анонимен

преди 1 месец

Сложете му най-накрая един gps на това дете бре. Стига сте го губили. Ще знаете винаги къде е, а не да вдигате под тревога цяла България

44

Ангелина

преди 1 месец

В това истинско дете Сашко има толкова доброта ,топлина и светлина в изражението му,каквато липсва в другите "нормални деца".Сашко е едно дете с друг светоглед - този на бъдещето и "обърканите хора" ,за да не използвам по - силен и точен израз му дават и "лепват" медицински термин "аутизъм".Може би ,не случайно "бяга"!Със сетивата си усеща ,че" този свят" ,не е неговия. Предпочитам да виждам повече лица с това изражение ,като на това слънчево момче.Оставете го ,без Вашата "показна загриженост".

43

Бичето

преди 1 месец

Това момче е чипянка.

42

Лекар

преди 1 месец

Ами ще го чипираме кво да прайм

41

Чипове за всички

преди 1 месец

Коментиращи

40

Килър Петков

преди 1 месец

Турете му един каиш като на куче другия път да не бяга

39

Всъщност...

преди 1 месец

Не детето се е загубило а РОДИТЕЛИТЕ МУ ЯВНО ЧЕСТО ГО ОСТАВЯТ БЕЗ НАДЗОР . Сашко е малък. На тази възраст децата трябва да СЕ ГЛЕДАТ и възрастен човек - родител да се ГРИЖИ за тях. Не може да го пуснеш да скита цял ден само... и после да се чудиш къде е и като се сетиш че ти трябва да викаш някой да ти го намери . Несериозно е .