10

Мутрак с хотел

преди 3 месеца

Трябва да се забрани дивото къмпингуване, защото вече не знам как да напълня хотела - никой не иска да отсяда в хотела ми!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Има хора, кокто сме на дълъг път, има такива, които нямаме дом ... И сега кво! Не може и в палатка ли да спим! Що за гадове сте!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Наследството на ПП/ДБ продължава да ни влачи надолу. Кирил Петков от Корал си направи частен плаж и го загради. А вие пак си гласувайте за него, ако не ви сгази с някоя кола на НСО!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Под флага "Милеем за природата" разни алкохолизирани алтернативни трупат газови котлони, въжета с пране, хълмове отпадъци по най-хубавите ни плажове.

6

дивак

преди 3 месеца

Вадим караваните и диво къмпингуваме.

5

анонимен келеш

преди 3 месеца

Излиза пред ТВ Бай *** от Ямболските села с фланелка на ЦСКА,къде няма нищо общо с морето и Вромос и заявява,че и 100 полицаи да дойдат той няма да си махне оттам селската,скапана каравана:):):)А?:):):)Да ти таковам и държавата.Дайте го този залив Вромос на някой като Митко Очите,Маджо,Маргинчетата и гледайте тези диви къмпингари как ше си върнат обратно караваните из поляните на Ямболска и Сливенска област:):):):)

4

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистик 3. Мда сега сте много разглезени, което наричате напредък и култура. И после вече ревете.

3

пияница мистик

преди 3 месеца

До Анонимен 1 === Защото едно време къмпингуването беше пp0ста работа. Разпъваш една палатка и това е. Ако ти се припиkaе или приcepe отиваш в храстите или морето. Сега има бани, тоалетни, а за кемперите има като в САЩ - да се включиш към кранове за отходна и нормална вода, както и да се закачиш към ток

2

анонимен келеш

преди 3 месеца

И това лято значи Вромос ше бъде окъкан подобаващо от цървулягите:):):)

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ено време си имаше регламент и къмпинги. Сега що не моат да я скопосат не знам. Сигур трудна раота.