73

емо

преди 1 месец

сигурен съм, че гърците ще защитят националните си интереси за разлика от евро-атлантическите еничари, които ни управляват и ще ни управляват, с оглед социологическите проучвания за бъдещите избори. тук е мястото да се каже, че каквото повикало, такова отговорило.

72

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименА за това проблем ли е, ти българин ли си?

71

Месията

преди 1 месец

Не пращаш на Зеленски огън ....оно ти праща вода ! Смирение братя еврогейци ...майката му е в кръвопролитията ! Пращайте каквото можете за да се сее повече смърт в Украйна !

70

<><>

преди 1 месец

България няма ли да се притече на помощ както те ни се притекоха за пожарите през 2007г. край Стара Загора ? Опс ....забравих че тогава освен "врага" Русия друг не ни помогна ....извинявам се за неловкото объркване от моя страна .....А ми за наводненията по южното черноморие ? Опс .....май пак не съм в час ....абе нищо ..ние да им помогнем пък другото вятър работа !

69

Северджаните

преди 1 месец

Ще имат проблем във югозападна България.

68

Анонимен

преди 1 месец

Гърците знаят как да защитават интересите си! Северната им съседка ще си остане Северна Македония и няма мърдане! Даже в Гърция имат телевизия "Македония", която е на повече години,отколкото независимостта на бившата република от Югославия!

67

браво на Мицотакис!

преди 1 месец

Приветствам това изказване на Мицотакис. Те не са македонци, а са БЪЛГАРИ! Нека не се учат да ЛЪЖАТ целия свят. НИКАКВА МАКЕДОНИЯ! Те са Северна македония. Ако не им харесва името, да изберат друго: ЗАПАДНА РУМЕЛИЯ ИЛИ ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ! Знам,че Западна България няма да искат, те чуят ли думата България направо газ пикаят. Но поне западна Румелия би могло. Навремето Източна Румелия е била при нас! Някой трябваше да ги плесне през ръцете, браво на гърците! Да не се учат да лъжат "макетата"!

66

Анонимен

преди 1 месец

македония беше призната като република македония от почти всички членки на оон и с малки изключения се употребяваше това име,докато не дойде шарлатанинът заев...

65

Анонимен

преди 1 месец

много интересно защо гърция не прави забележка на българия,където има толкова много свързано с македония и македонско,както и ,че всеки има правото да го интерпретира както си иска.македонски песни и хора,македонска наденица,стотици улици и булеварди в българия носят имената македония,солун,кукуш,воден,серес,костур,битола,скопие, и т.н.,но това не е проблема за гърция...

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонименмеждународният съд отдавна се изказал в полза на република македония...виновен е заев и кликата около него!

63

Анонимен

преди 1 месец

а аз имам ли право да я наричам македония?

62

Ауу

преди 1 месец

Chill out Mr Bean:)

61

Спас

преди 1 месец

Всички се правят на "любезни съседи" докато не им настъпиш интересите и голямото его! Откъде-накъде Гърция ще определя на македонците как да си назоват държавата?!?

60

Цариброджанин

преди 1 месец

"Изчисти србо"макето" да е мирно селото на Балканите"!

59

чутурников

преди 1 месец

ние да поставим условие на макетата - пускаме ги в ЕС ако станат пак само Макдония.

58

митя

преди 1 месец

видя се с инат и с измислен македонски език и история окрадена от тук и там Е С НЯМА ДА ВИДАТ ДА СМЕНЯТ ЕЗИКА С АЛБАНСКИ ШАНСА Е ПО ГОЛЯМ ЖАЛКИ ПОЛИЧАРИ ЖАЛКО ЗА НАРОДА

57

Северно кореец

преди 1 месец

Северно макетата да се не косят, що е северно, се е прокопсало.

56

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб ОсманлиятаЗатова сега ние сме с пет пъти повече територия от Аспарух, а вие с пет пъти по-малко територия от Осман. Нали така?

55

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб Османлията - Продължавай с фантазиите да се посмеем още.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб ОсманлиятаГолям си смехурко