307

Я, па Я

преди 1 месец

Най-тежкото нещо един роб по душа и манталитет и битие да бъде освободен и да му се даде свобода. Този човек ще се радва като дете 3 дни. После ще започне да се оглежда и ще се чуди какво да прави. На 5тия ден ще започне да се ослушва дали няма да се намери някой който да ми каже какво да прави. След месец ще се моли някой да му стане господар и да го командва и експлоатира за коричка хляб та да не умре от глад. Тези хора ще бъдат готови да разпнат всеки който и каже, че са свободни. Та те така.

306

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво е, че не сме във война, резидента ако разсъждава както за Украйна така и за нас, ще развее бялото знаме, независимо кой ни е нападнал.

305

Паню Баирски

преди 1 месец

Радев е жалък недоубит комунист, не става за нищо!

304

Точно обратното

преди 1 месец

До Гражданин: Ако руският ботуш не беше стъпил тук можеше още да сме в Османската империя или пък да сме провинция на Турция.

303

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Сата НАТО: Г'лупости са това. Щом някой е генерал, според теб той трябва да иска да започва война, така ли?

302

Анонимен

преди 1 месец

Радев е нашия президент ,единствен за мир ,за подпомагане на пенсионерите и традицията.

301

Анонимен

преди 1 месец

Аз не искам да подкрепям нито Украйна, нито Русия. Те не са членки на НАТО и на ЕС. Да решават проблемите си както те искат и могат. Ако САЩ и ЕС не се месят, до сега конфликта щеше да е забравен.

300

Сата НАТО

преди 1 месец

Това е рядък случай в историята - гемерал-пацифист. То и затова житейските му постижения са такива - зарязал семейството си, заради уличница. Записан как урежда уличницата си за своя секретарка в щаба. Одним словом, красавчик... Имаме късмет, че поне не ни се наложи да влизаме във война с такъв шитхед начело.

299

Гражданин

преди 1 месец

Според този резидент мир значи да клекнем на руския ботуш! Ако беше така, още щяхме да сме под турско робство!

298

Анонимен

преди 1 месец

Радев е за мир , а не за война .На изборите не забравяйте да гласувате за Възраждане там е спасението.Бюлетина номер 12 .Да живее България!

297

Анонимен

преди 1 месец

баси миротвореца, и такива ще ни пазят, я върни заплатите за 30г кат летец

296

Чорапче,

преди 1 месец

за къф мир приказваш, бе гъzzoмийниk? Или за тебе това е конфликт, а ако е, то означава, че война няма. Чети си предишните бyлтoмии и тогава приказвай.

295

Анонимен

преди 1 месец

Румен Радев - нашият президент !

294

Анонимен

преди 1 месец

Срам ме е от президента

293

Анонимен

преди 1 месец

чест и почитание за г-н Радев

292

блицкриг

преди 1 месец

Разбира се че пред руский мир, ще предпочетем войната.

291

ВАРИАНТИ

преди 1 месец

Според мен има само 2 варианта за край на тази вона. Първият е с големите бомби, което е край и за по-голрмата част от света. Вторият е край на Путин и руската икономика. Не мога да разбера защо русофилите са за първия вариант, при положение че това ще е и техния край?

290

Зозо

преди 1 месец

Рундев ще избира между войната и руский мир.... Не щем руский мир!!!

289

Анонимен

преди 1 месец

Да бъде мир!Никой не ви иска скапаните войни!

288

Анонимен

преди 1 месец

Турския тpoл от укро пропагандата пак плюе по президента и е включил програмката за лайкове.Дано не натиска силно на плюс и минус,че обикновено като го прави съседите се люлеят.Плащат му посредниците на оръжия,които сега печелят от продължаването на войната.Той не само нашия плюе,а и Ердо.