10

САТАНАТА

преди 1 месец

НЯМА НИЩО В ТАЗ ПУТКЕНСКА ДЪРЖАВА МЕНТЕ ВСИЧКО Е ФАЛШИМЕНТО И ПРЕСТЪПНИЦИ

9

ДОНЧО

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ Я УПРАВЛЯВАТ БЕЗКРУПОЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОМУНИСТИ ФАЛШИВИ КРАДЦИ

8

Ханс

преди 1 месец

Чудесно, сега малкия *** и скапаната му майка да платят самолета, който оня пишман пилот разби !!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Командирът на базата Русев, носи лична отговорност за това, че този пилот е изработил толкова много часове извънреден труд и не му е осигурил необходимата компенсация! Но няма наказание, дори и за това! Пилотите в Граф Игнатиево са извън закона и всичко им се прощава, независимо какви нарушения на нормативните документи и закони правят! Арогантността им е чутовна!

6

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Аз ли съм го карал да бачка извънредно че сега да му изплащам пари?

5

Анонимен

преди 1 месец

НЯКАЪВ СИ АНОНИМЕН Н*Е*К*А*Д*Ъ*Р*Н*И*К,КОЙТО СИ НЯМА БЪКЕЛ ПОНЯТИЕ, НИТО ОТ СФЕРАТА НА IT, НИТО ОТ АРМИЯТА И ВВС ВЗЕЛ ДА РЪСИ ОТРОВНИТЕ СИ МИАЗМИ... ЧЕСТ ПРАВИ НА СЪДА ВЗЕТОТО РЕШЕНИЕ!!! И КАКТО ОБИКНОВЕНО ХИПОТЕЗАТА МИ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ СЕ ОКАЗА ВЯРНА - ПЪЛНА ЛИПСА НА ИНСТИТУЦИОНАЛНОСТ ВЪВ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

4

До 3

преди 1 месец

И какво, като е виновен пилотът?! Нали затова се казва застраховка. Изплаща се при всякакви случаи. Е, ако се докаже смоубийство, надали. А да не говорим, че надали пилотът е виновен, а ръководителите му- подпечатани некадърници потомствени комунисти от БКП. Фуражки, както се е изказал номер 1. Лъсна тоталната некадърност на комплексарите в армията ни.

3

Анонимен

преди 1 месец

За виновните за гибелта му- пълно мълчание. Няма виновни, няма наказани. Тези пари няма да върнат бащата на детето му, няма да намалят и мъката на семейството му. Не за всички хора парите са най-важни!

2

Анонимен

преди 1 месец

Кви милиони ква застраховка като пилота е виновен ..... А е съсипал и самолет за милиони :)))

1

до 1

преди 1 месец

Повече от отлично казано. За какви 75 000лв. говорим, като при наличие на застраховка, щеше да получи милиони?! Относно ръководителите му- за разстрел. Относно съветските щайги, които пилотират- без коментар. Моментално за скрап.