88

Анонимен

преди 1 месец

Ние го чакаме да,то в Бг идва!IZ-род ,точно със зетачка.Жалко,че нормалните хора,със съвест нямат избор ,признавайки истината.Ти и твоят б.***.,,ораленпрезидент,,сте същите пюююк като пууут.к.И.нВие бомбардирахте съсед и православна държава през '99 г,сега молодецът прави същото с Украйна!Слава на Украйна и Евровизия,че добре рита по кокалчетата рашкиподлоги,но дано час по-скоро в екип с оня перверз се озовете ДиректноВада!Цензура,моля!

87

Анонимен

преди 1 месец

Обичайните брътвежи и световъртежи на една объркана жена, на която никой вече не обръща внимание, освен задгранични колонии като нашата......

86

Един там

преди 1 месец

Пуу да ти..... Да изчезваш от България изруд!

85

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво е и джапанки да им давате не лидерите..

84

Грък

преди 1 месец

Нашите жени са мъжкарани , вашите мъже са *** ! НЕСЪВМЕСТИМИ СМЕ С ТАЗИ АМЕРИКА , ОНАЗИ ДО 2000г беше истинска , тази е фалшива !!!

83

език и мислене

преди 1 месец

Думата "лидер" не значи "началник". Нито "ръководител на висок пост". Английският, не само че е ИЗБРАЛ да е беден език, като е снижил нивото на съществуващоя ТАМ допреди 200 години официалне латински за наука и държавност, а и с агресивнптп му налагане силно снижава нивото на почти всички, които го ползват, като единствен или като единствен чужд)>

82

Анонимен

преди 1 месец

му Хаусчиеф жьонушка ли е

81

Анонимен

преди 1 месец

Жените са калинки и докара бг до обезлюдяване, ами евала

80

долу ес

преди 1 месец

ху кеърс какво казваш, марш оттука! жени директори, умираща нация правопропорционална зависимост. Вижте арабските страни, африка и азия, нямат такъв проблем..... факти само факти

79

Анонимен

преди 1 месец

"63 прав си. Толерирани са от щатите защото всичките откраднати пари от България се изнасят за щатите и по офшорки за да се ползват от техните компании. Защо мислиш толерират Бойко и Цветелина Бориславова също?" отдавна сме коментирали това не само нашите крадци всички крадци от Соц. Блока дори и от Русия и Украйна си държат крадиният капитал там.

78

Анонимен

преди 1 месец

домус означава сланина :)

77

Помнещ

преди 1 месец

Тази жива ли е още? Станаха ли " дружки" с Моника Люински "???-:)А Бил Клинтън,какво ще каже по темата??-:)

76

7

преди 1 месец

За какво е дошла тази ку,ка!Жените в България са много по-овластени ,отколкото в Америка!Да им имат нейните милиони,обагрени с кръвта на хиляди жени избити от Америка по света!Дошла е да опровергава безспорната истина ,че проблемът с правата на жените е преди всичко класов , а не феминистичен и либералистки!Дошла е да заблуждава !Но истината побеждава винаги!

75

Клин Клин

преди 1 месец

Килари е ползвала бат ви бойку като мъжка крува и после го пускала през прозореца със 200км/ч.

74

Анонимен

преди 1 месец

Демократ ли е, мемократ ли е все тая. Факт е, че Домусът е поредното момче на Мама.

73

Анонимен

преди 1 месец

Домус се праи на демократ...

72

Анонимен

преди 1 месец

А в същото време сме последни във всичко в ЕС. Слочаенос?

71

Анонимен

преди 1 месец

Социализмът изравни правата и Запада е изостанал от цивилизацията, защото не е имал социализъм.

70

републикън

преди 1 месец

Откъдето е минал демократ по света или война пламва после,или размирици,национално предателство и като цяло бедствия

69

американче

преди 1 месец

Демократите оправиха америка,сега сеят плевели по света!Права на жените-няма лошо,но да видим пресни пезултати от Бостън например?Азиатка кметица и лесбо губернатор.Резултат:ужасен градски транспорт,клошове навсякъде,имигранти живеят на международния терминал на летището.инфраструктура трагедия,стрелби и побойща в училищата.Въпросните убавици се показват посфактум на принципа запушваме дупки всякакви.Надолу по пирамидата е същото.И това Домус го внася за нон хау???